Acasă / EVENIMENT / Și-a pierdut viaţa în urma unui teribil accident de muncă

Și-a pierdut viaţa în urma unui teribil accident de muncă

Un teribil accident de muncă în urma căruia o femeie şi-a pierdut viaţa a avut loc sâmbătă noaptea la o firmă cu sediul pe Drumul 23 de lângă Arpechim. În cauză a fost deschis dosar penal.

SmurdNoaptea01Nu a putut fi salvată
Din primele date rezultă că Filofteia E., de 41 de ani, din Coşeşti, lucra ca lăcătuş mecanic la o firmă de subansamble auto din Bradu, cu profil de activitate fabricarea de repere presate pentru uzina Dacia. Cel mai probabil, aproape de miezul nopţii de sâmbătă, femeia, care lucra la o presă, a fost agăţată de utilaj, care i-a strivit capul. Utilajul s-a blocat şi colegii au încercat s-o scoată, dar nu au reuşit şi au sunat la 112. La locul evenimentului au sosit echipaje ale ISU Argeş, autospeciala pentru descarcerare grea, o ambulanţă SMURD şi încă una a serviciului judeţean. Pompierii au reuşit să scoată victima şi s-o predea echipelor medicale, dar din păcate nu s-a putut face nimic altceva decât să se constate decesul.

Utilaj pornit din greşeală
Întrucât este vorba despre un eveniment produs în timpul programului de lucru, la sediul firmei au sosit şi reprezentanţi ai Inspectoratului Teritorial de Muncă, instituţie abilitată să efectueze cercetări în cazul accidentelor de muncă. Deocamdată nu se cunosc împrejurările în care a avut loc tragedia, dar se presupune că, în timp ce lucra, femeia s-ar fi întins ca să scoată o piesă, moment în care din greşeală a acţionat butonul de pornire al presei care, aşa cum am precizat, i-a strivit capul. Rămâne ca în urma cercetărilor aflate în curs de derulare, specialiştii să stabilească exact cauza care a generat nenorocirea. După incidentul de sâmbătă noapte, toţi angajaţii fabricii unde a avut loc accidentul au fost trimişi acasă, urmând ca firma să-şi reia activitatea începând din această dimineaţă.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

LacIgienizat02

Lacul Prundu, cel mai afectat de viituri

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar