Acasă / EVENIMENT / Şi-a ucis prietenul cu un făcăleţ

Şi-a ucis prietenul cu un făcăleţ

OmorDomnesti01

Şi-a ucis prietenul cu un făcăleţ
Un bărbat şi-a pierdut viaţa după ce a fost victima unei infracţiuni cu violenţă. Culmea este că cel care a solicitat ambulanţa e chiar principalul suspect în comiterea faptei. Acesta nu a recunoscut nimic şi a fost reţinut 24 de ore pe bază de ordonanţă.

 

A sunat la ambulanţă

Duminică seară, un bărbat din Domneşti a sunat la 112 solicitând ajutor medical fiindcă, după cum susţinea, unui prieten care era în vizită la el i s-a făcut rău. Echipajul de pe ambulanţa sosită la faţa locului nu a putut face altceva decât să constate decesul. Deoarece pe trupul fără viaţă erau vizibile multiple leziuni, a fost sesizată poliţia. Cazul a fost preluat de judiciarişti ai Serviciului de Investigaţii Criminale care, împreună cu un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş, s-au deplasat în comuna precizată.

OmorDomnesti03

Bătut din cap până-n picioare
La examinarea exterioară a cadavrului oamenii legii au găsit nenumărate urme de agresiune la cap, pe picioare, pe mâini, pe piept produse cu cu un obiect contondent. Cum s-ar zice victima fusese bătută crunt din cap până în picioare şi principalul suspect este chiar cel care a sunat la 112. Este vorba despre Victor R., de 65 de ani, din Domneşti. Fiindcă locuia singur, acesta obişnuia ca din când în când să organizeze câte o petrecere, la care invita diverşi prieteni. Aşa s-a întâmplat şi duminică după-amiază, când şi-a chemat la un pahar trei amici.

Conflict spontan
Printre ei s-a aflat şi Gheorghe T., de 58 de ani, din Pietroşani. Pe fondul consumului excesiv de alcool, între cei doi a izbucnit un conflict spontan. Furios peste măsură, gazda a pus mâna pe un făcăleţ şi şi-a lovit cu bestialitate musafirul pe unde a nimerit. Când acesta a căzut lat în stare de inconştienţă, agresorul a chemat ambulanţa şi ce a urmat deja v-am explicat. Cadavrul a fost trimis la Serviciul de Medicină Legală Argeş pentru efectuarea autopsiei şi stabilirii cauzelor morţii.

OmorDomnesti02Nu recunoaşte
În cauză a fost deschis dosar penal pentru infracţiunea de omor, iar ieri-dimineaţă principalul suspect a fost reţinut 24 de ore pe bază de ordonanţă şi încarcerat în arestul poliţiei judeţene. Acesta nu recunoaşte fapta care i se impută şi susţine că urmele de violenţă ar fi survenit ca urmare a faptului că victima s-ar fi zbătut când i s-a făcut rău. Între timp am aflat că există un martor care a asistat la cele întâmplate şi depoziţia lui poate ajuta la stabilirea adevărului. Victor R. urmează să fi prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş cu propunerea de a fi dus la instanţă în vederea arestării.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

SoferBetiv01

A rămas FĂRĂ PERMIS după o postare pe FACEBOOK!

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar