Acasă / SOCIAL / Simpozion antidrog la Centrul Cultural Mioveni

Simpozion antidrog la Centrul Cultural Mioveni

Centrul Cultural Mioveni a găzduit astăzi un simpozion antidrog, sub numele „Da vieții! Nu drogurilor!”. Elevii de clasa gimnazială de la Școala Generală „George Topârceanu” din Mioveni au purtat discuții cu autoritățile locale și reprezentanți ai Poliției Mioveni, în legătură cu consumul de etnobotanice și substanțe interzise. Elevilor li s-au prezentat riscurile la care se expun și din punct de vedere al sănătății, dar și din punctul de vedere al încălcării legii.
Un aspect important care a fost prezentat la simpozion a fost cel al românului prins în Malaezia cu substanțe ilegale și care a fost condamnat la moarte.
La acest simpozion au participat prefectul de Argeș, Mihai Oprescu, vicepreşedintele CJ Arges, Dorin Mărăşoiu, secretarul oraşului Mioveni, Maria Ştefănescu, preşedintele Asociaţiei Române de Tineret Muntenia, Valentin Uruc, comisarul Şef de Poliţie, Marian Iordache, Şef Serviciu Poliţia Locală, Nicu Gheorghe, preşedintele Asociaţiei Club 22 Bucureşti – Filiala Argeş,Vasile Duminică şi directorul Şcolii Gimnaziale “George Topârceanu” , Paul Mustaţă.

Mihaela G.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Alexandru Ganea

Simfonia Patetica lui Ceaikovski la Filarmonica Pitești

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar