Acasă / EVENIMENT / Şoferul a scăpat teafăr, însoţitorii au fost duşi la spital

Şoferul a scăpat teafăr, însoţitorii au fost duşi la spital

AccidentAlbota (1)Accident grav la Albota soldat cu patru raniti

Patru tineri au ajuns la spital după ce maşina în care se aflau a părăsit şoseaua şi s-a răsturnat în decor, iar patru persoane au fost transportate la spital. Când au ajuns la locul accidentului, poliţiştii au avut parte de o surpriză, descoperind încă un autoturism răsturnat şi abandonat pe câmp, în care nu era nimeni.În jurul orei 5.40 a dimineţii de astazi, Serviciul Rutier Argeş a fost sesizat de un participant la trafic că o maşină în care se aflau cinci tineri a fost implicată într-un grav accident rutier şi că victimele ar fi rămas încarcerate. În scurt timp la locul evenimentului au apărut echipaje ale poliţiei rutiere, pompierilor, SMURD şi ambulanţei, precum şi echipa de descarcerare, iar la sosire s-a constatat că nu se impunea intervenţia descarcerării.
accident-Albota-FotoPress24 (1)Din primele date rezultă că Ionuţ Florin S., de 20 de ani, din Bârla, care obţinuse permisul de conducere în urmă cu doar o lună, circula dinspre Piteşti către Slatina cu o Skoda Octavia. Din cauză că nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile metero-rutiere, în timp ce urca panta către Staţiunea Agricolă Albota, într-o curbă uşoară la stânga a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, iar autoturismul a derapat, a părăsit carosabilul şi s-a răsturnat în decor. Şoferul nu a păţit nimic, dar accidentul s-a soldat cu rănirea gravă a lui Mircea Tănase A., de 25 de ani, care a fost transportat la spital unde medicii au stabilit că suferise multiple fracturi şi traumatisme, precum şi cu vătămarea lui Alin Răzvan N., de 26 de ani, Cristian Florin S., de 18 ani, şi Ionuţ B., de 19 ani, toţi domiciliaţi în Bârla, pasageri în autoturismul condus de consăteanul lor. Şi aceştia au fost duşi la spital, medicii stabilind că, din fericire, niciunul nu a suferit răni grave şi nu se impunea internarea lor, iar în cauză a fost deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

AccidentAlbota (2)Maşină abandonată
În timp ce efectuau cercetări, agenţii de circulaţie au descoperit că, la doar câteva sute de metri distanţă, o altă maşină zăcea abandonată pe câmp răsturnată cu roţile-n sus. Suprinzător, nimeni nu anunţase acest accident şi iniţial s-a crezut că ar putea fi vorba despre o maşină furată, dar nici un astfel de eveniment nu fusese raportat. După o jumătate de oră de la demararea investigaţiilor şi-a făcut apariţia şi proprietarul autoturismului. Acesta a susţinut că incidentul a avut loc cu câteva ore înainte şi a părăsit locul accidentului pentru că era frig. Poliţistii nu au crezut varianta bărbatului, aşa că l-au invitat la sediu pentru audieri, ca să stabilească cine era la volan şi ce s-a întâmplat. În cele din urmă s-a stabilit că Florina E., de 24 de ani, din Costeşti, circula cu un Opel Astra dinspre Piteşti către Slatina. Tot din cauză că nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, în curba din faţa Staţiunii Albota a pierdut controlul volanului, iar maşina a derapat, a părăsit şoseaua şi s-a răsturnat în decor. accident-Albota-FotoPress24 (2)Şoferiţa era împreună cu soţul său, Ionuţ, şi cu Ionela Lavinia T., toţi din Costeşti, care au abandonat autoturismul şi au plecat acasă fiindcă le era frig. Aşa cum v-am informat, ulterior soţul conducătoarei auto a revenit la locul evenimentului, care după ce a dat declaraţii la poliţie urma să-şi recupereze automobilul.

Val. N. Foto:Mihai N

Despre Administrator

Citeşte şi ...

PerchezitiiSamsari01

Mascaţii au descins peste samsarii de mașini

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar