Acasă / EVENIMENT / Tâlharul de la păcănele s-a predat

Tâlharul de la păcănele s-a predat

TalharPacanele01

Bărbatul ca a jefuit o sală de jocuri din Piteşti a fost prins. Mai exact, ştiind cel mai probabil de la emisiunile de ştiri şi din presă că este căutat, în cursul zilei el s-a prezentat la sediul Poliţiei Piteşti şi s-a predat. După admininistrarea probatoriului, el a fost reţinut 24 de ore pe bază de ordonanţă de judiciariştii biroului de investigaţii criminale şi încarcerat în arestul poliţiei judeţene. Acesta este Marian Cristian S., în vârstă de 38 de ani, din Lunca Corbului, care nu are antecedente penale şi azi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunerea de a fi dispusă o măsură preventivă. Audiat de poliţişti, el a recunoscut fapta şi a spus că regretă totul.

Iubita nu l-a mai primit
Împătimit al jocurilor de noroc, bărbatul, a fost plecat o perioadă să muncească în străinătate. La întoarcere, a avut surpriza ca iubita sa, care locuieşte la Piteşti, să nu-l mai primească în casă şi i-a refuzat toate insistenţele de a relua relaţia. În cele din urmă, după cum le-a declarat anchetatorilor, a rămas fără bani de hotel şi mâncare. Acesta este contextul în care a comis jaful de la păcănele. Vă reamintim că tâlhăria a avut loc miercuri dimineaţă la o sală de jocuri din cartierul piteştean Trivale. Înainte de comiterea faptei, bărbatul, care îşi îndesase o şapcă pe cap, a pierdut ceva timp printre aparatele din sală. Apoi, profitând de faptul că nu mai era nimeni, s-a dus la operatoare de serviciu (angajată doar de şapte luni) şi i-a cerut să-i schimbe o bancnotă susţinând că vrea să-şi încerce şi el norocul. În momentul când femeia a scos un teanc de bani, bărbatul a atacat-o şi i-a smuls paralele, după care a bruscat-o, a obligat-o să se întindă pe podea cu faţa în jos şi a fugit.

A pierdut banii furaţi tot la păcănele
Salariata s-a ridicat, a acţionat butonul de panică şi în scurt timp la faţa locului a ajuns un echipaj al firmei de pază şi protecţie cu care cazinoul are contract, dar suspectul dispăruse.
Iniţial, prejudiciul fusese estimat la circa 1.000 lei, dar ulterior s-a stabilit că paguba ar fi în jurul a 2.000 lei. Culme este că, individul a jucat şi a pierdut toţi banii furaţi la o altă sală de păcănele. În Piteşti au fost mai fost alte evenimente de acest fel, ultimul fiind cel din luna martie a acestui an la un cazinou din zona Nord a municipiului.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

inbound4775414918361540159

Grupare specializat în acte de terorism, destructurată

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar