Acasă / SPORT / Teren greu, frig pătrunzător și meci terminat la egalitate

Teren greu, frig pătrunzător și meci terminat la egalitate

cs mioveni- politehnica timisoara- fotopress-24 (3)CS Mioveni a reușit ieri seară să facă doar egal pe teren propriu, contra echipei Politehnica Timișoara. Meciul a fost unul extreme de dificil pentru ambele echipe atât din cauza gazonului, cât și din cauza vremii deloc prielnice. Galben verzii au deschis scorul, în minutul 38. Cosmin Năstăsie a transformat o lovitură de pedeapsă acordată la intrarea neglijentă a lui Giuricici asupra lui Ayza. Pe finalul primei părţi, ambele combatante au mai beneficiat de câte o situaţie important. Repriza a doua părea să fie la discreţia argeşenilor, care au controlat prima jumătate. În minutul 57, Florescu a şutat prin surprindere, din colţul suprafeţei de pedeapsă, însă Ignea a salvat din faţa liniei porţii. cs mioveni- politehnica timisoara- fotopress-24 (12)Timișorenii început să iasă la joc, iar Sorescu (64, 66) şi V. Nicolae (67) şi-au încercat norocul cu şuturi de la distanţă, însă fără succes. CS Mioveni a mai avut o şansă importantă, în minutul 78, la o lovitură liberă de la 18 metri, executată de Neagoe plasat, însă Dur-Bozoancă a respins cu un reflex excepţional. Gorul salvator al celor de la Politehinica a venit în minutul 81, pe un contraatac finalizat de Ionuţ Plămadă, cu un şut de la marginea careului, în forţă, fără speranţe pentru Croitoru. De menționat este mobilizarea de la Mioveni! Cu toate că ninsoare a pus stăpânire, pe stadion la ora meciului gazonul a arătat impecabil.

PP - cs mioveni - politehnica timisoara 1-1 -fotopress24.ro

CS Mioveni : Croitoru – Alexe, Gherghe, Burnea (69, Traşcu), Stoica – Roşoagă (85, Neacşu), Mîrzeanu (25, A. Neagoe) – Neagu, Florescu, Ayza (cpt.) – C. Năstăsie

Antrenor Laurenţiu Roşu

Politehnica Timişoara : Dur-Bozoancă – Giuricici (59, Motreanu), Bilia (cpt.), Scutaru, Taub – Sorescu, Ignea, Krausz, Predescu (82, Ghinescu) – Lusamba (59, V. Nicolae), Plămadă.
Antrenor Antonio Foale

FOTO GABRIELA NEACȘU

Despre Administrator

Citeşte şi ...

fc arges - pandurii (3)

FC Argeș încheie prima parte a sezonului pe locul 6

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar