Acasă / EVENIMENT / Un bărbat a fost descoperit fără viaţă spânzurat la barajul Curtea de Argeş

Un bărbat a fost descoperit fără viaţă spânzurat la barajul Curtea de Argeş

Un bărbat a fost descoperit fără viaţă spânzurat la barajul Curtea de Argeş, iar poliţiştii au stabilit că este vorba despre o sinucidere.

inecat riu arges-fotopress24.ro-Mihai Neacsu (20)Văzut de un trecător
În cursul dimineţii, un cetăţean trecea prin zona barajului lacului de acumulare Noapteş din Curtea de Argeş. La un moment dat, atenţia i-a fost atrasă de trupul unui bărbat, care atârna într-un ştreang legat de balustrada deversorului de la canalul de fugă al hidrocentralei din municipiul Basarabilor. Speriat, omul a sunat la 112 şi în scurt timp au apărut judiciarişti ai biroului de investigaţii criminale al poliţiei municipale.

Suferea de depresie
Asupra trupului neînsufleţit nu au fost găsite documente de identitate, iar în urma verificărilor a rezultat că era vorba despre Adrian Nedelcu, de 37 de ani, din Curtea de Argeş. Potrivit anchetatorilor, cu câtva timp în urmă sinucigaşul fusese şofer de tir, dar din motive numai de el ştiute a făcut o depresie puternică şi a trebuit să renunţe la profesie. Bărbatul nu este căsătorit, nu are copii şi locuia împreună cu părinţii săi. Prin luna februarie a fost internat vreo trei săptămâni la psihiatrie şi se afla sub tratament. Din câte se pare, acesta ar fi renunţat să-şi ia medicaţia şi probabil după ce a făcut o nouă criză de depresie şi-a pus ştreangul de gât.

Tatăl voia să-i anunţe dispariţia
Întâmplarea a făcut ca, ieri-dimineaţă, tatăl bărbatului să se prezinte la Poliţia Curtea de Argeş ca să anunţe dispariţia fiului său, plecat de acasă de miercuri. Oamenii legii au făcut imediat legătura cu suicidul de la baraj şi au mers împreună cu bărbatul la locul sinuciderii. Acesta şi-a identificat fiul, iar cadavrul a fost trimis la medicina legală pentru efectuarea autopsiei. În cauză a fost deschis dosar penal şi nu sunt suspiciuni cu privire la natura decesului.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

StrivitTractorCuca01

Strivit sub tractor pe un drum forestier

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar