Acasă / EVENIMENT / Un bărbat pus pe scandal a fost condus la audieri

Un bărbat pus pe scandal a fost condus la audieri

În după-amiaza acestei zile, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Buzoești au fost sesizați, prin SNUAU 112, cu privire la faptul că un bărbat de 32 de ani, din comuna Popești, se află pe drumul public din localitate, are asupra sa un topor și face scandal.
La locul indicat s-a deplasat un echipaj din cadrul Secției de Poliție Rurală Buzoești, care l-a găsit pe bărbat în curtea locuinței.

barbat-retinuti-fotopress-24ro

La vederea polițiștilor, bărbatul a devenit agresiv verbal și fizic, aruncând asupra acestora cu pietre și amenințându-i cu obiecte tăietor-înțepătoare. În urma acestor acțiuni, unul dintre polițiști a fost rănit. Întrucât bărbatul nu a încetat să se manifeste agresiv, în ciuda somațiilor legale efectuate de polițiști, unul dintre agenți a folosit armamentul din dotare și a executat un foc avertisment în plan vertical. Ulterior, bărbatul a fost imobilizat, încătușat și condus la sediul poliției, în vederea continuării cercetărilor.Totodată, a fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Costești, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

inbound3733883979649606466

36 de persoane bănuite de trafic de droguri conduse la audieri

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar