Acasă / SOCIAL / Un ofiţer al I.J.J. Argeş detaşat la Centrul de Excelenţă pentru Operaţii de Stabilitate al NATO

Un ofiţer al I.J.J. Argeş detaşat la Centrul de Excelenţă pentru Operaţii de Stabilitate al NATO

Începând cu data de 29.06.2015, maiorul Liviu Sîia va fi detaşat la Centrul de Excelenţă pentru Operaţii de Stabilitate al NATO, din Vicenza, Italia, unde va încadra funcţia de şef Secţiune Analiză, Evaluare Experimentare Lecţii Învăţate. Mandatul iniţial de exercitare a funcţiei este acordat până la data de 31.12.2015, cu posibilitatea extinderii acestuia până la 3 ani.
Ofiţerul din cadrul I.J.J. Argeş a participat, în anul 2008, la un curs de Management al Unităţilor de Poliţie în cadrul Centrului de Excelenţă pentru Operaţii de Stabilitate.
In anul 2012 a participat la misiunea de instruire a Forţelor de Poliţie Afgane – NATO Training Mission-Afganistan (NTMA). Maiorul Sîia Liviu şi-a desfăşurat activitatea în beneficiul centrului de poliţie naţională Wardak (centru cu o capacitate de instruire de până la 3000 de studenţi). Acesta a fost încadrat în Statul Major al Forţelor Coaliţiei Internaţionale la compartimentul Training şi a avut ca misiuni planificarea şi coordonarea echipelor de mentori internaţionali, colaborarea cu departamentul de pregătire afgan privind îmbunătăţirea procedurilor de lucru, instruirea comandanţilor de companie şi batalion în domeniul contrainsurgenţei.
În anul 2014 a participat din partea Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Argeş la un schimb de experienţă în domeniul misiunilor specifice cu structurile mobile ale Poliţiei Germane din landul Palatinat Renania
Începând cu 2010 şi până în prezent, maiorul Liviu Sîia şi-a desfăşurat activitatea în cadrul compartimentului Informare, relaţii publice şi cu publicul al I.J.J. Argeş.

M.N

Despre Administrator

Citeşte şi ...

RetinutiAccident02

Suspecţii de la Mărăcineni, sub control judiciar

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar