Acasă / EVENIMENT / Un patron piteştean şi-a bătut nevasta crunt

Un patron piteştean şi-a bătut nevasta crunt

patron violentVineri-noapte, patronul unui restaurant situat pe strada Depozitelor din Piteşti a făcut un scandal de pomină şi a fost nevoie de intervenţia poliţiei ca să îl calmeze. Este vorba despre Adrian Burcea, de 45 de ani, care băut fiind, nu şi-a mai putut controla nervii în momentul când şi-a văzut nevasta stând la masă cu un bărbat. Acesta a sărit la femeie şi a bătut-o crunt, după care s-a răzbunat pe geamurile barului, pe care-l deţine împreună cu consoarta, şi nu s-a lăsat până când nu le-a spart cu pumnii, astfel alegându-se cu răni adânci. Năucită de lovituri, soţia împricinatului nu a reuşit să găsească telecomanda pentru butonul de panică, motiv pentru care firma de pază a sosit cu întârziere. Când au apărut, agenţilor de pază nu le venea să creadă că prăpădul fusese comis chiar de patron. Ei au salvat-o din mâinile agresorului pe femeie şi au sunat la 112. În scurt timp la locul incidentului au sosit echipaje ale poliţiei, precum şi o ambulanţă care a preluat victima şi a transportat-ola spital. Gheorghe Frătoaica, medic de gardă la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean, a afirmat: „Ea a declarat că a fost lovită în cap, de fapt i s-a smuls părul”. La spital a ajuns şi patronul, adus de altă ambulanţă, iar acelaşi medic a declarat:

„Pacientul a venit în stare de ebrietate şi foarte agitat, prezentând plăgi la mâna dreaptă, prezentând mai multe tendoane tăiate ale extensorilor de la mâna dreaptă. A reieşit că a avut o decepţie în familie, soţia fiind cu o altă persoana şi ca urmare atunci a reacţionat în felul acesta.”
Politiştii au deschis dosar penal pentru distrugere şi violenţă în familie şi rămâne de văzur dacă femeia va depune sau nu plângere împotriva soţului violent.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

PerchezitiiSamsari01

Mascaţii au descins peste samsarii de mașini

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar