Acasă / SPORT / UTA Arad, victimă sigură în fața alb violeților

UTA Arad, victimă sigură în fața alb violeților

fc arges - utaÎn ultima ediție de campionat 2017-2018, FC Argeș a reușit să câștige confruntarea contra echipei UTA Arad, cu scorul de 1-0. Alb-violeții au dominat partida de astăzi, dar le-a lipsit inspirația în fața porții. Arădenii nu puteau emite pretenții, din moment ce doar doi seniori au fost în primul unsprezece. Asta pentru că Ionuț Popa le-a dat liber jucătorilor seniori aflați la final de contract. Golul victoriei a fost înscris de Ionuț Șerbanică, în minutul 75. A fost o fază controversată, care a iscat multe comentarii și care l-a adus pe Ionuț Popa în pragul disperării. Centrarea lui Năstăsie, dintr-un corner de pe dreapta, a fost realuată spre poartă de Șerbănică. Acesta, nemarcat, a reluat cu latul din 7 metri, mingea a lovit transversala după care a căzut după linia porții, dar a revenit în teren. După câteva secunde, arbitrul a validat golul. Jucătorii le-au mulțumit fanilor pentru faptul că aceștia le-au fost alături pe durata întregului campionat și au mers chiar și la cele mai lugi deplasari. FC Argeș a terminat pe locul patru, însă va urma un sezon extrem de dificil pentru staff-ul tehnic și administrativ.

fc arges- uta arad - fotopress-24 (12)FC Argeș: N. Grecu – Tofan, Vişa, Şerbănică, Stan – Costin, Şerban – Grecu (Oancea), Martin (Andrei), Năstăsie – Buhăescu (Nilă).

UTA: Barna – Lazăr, R. Iuga, Manea, Dinculescu – D. Dan, Tănase – Stahl (Sorato), Jorza, Prună (A. Iuga) – D. Popa (Toma).

 

 

Astăzi a avut loc ultima etapă a ligii a doua. Dunărea Călăraşi a încheiat pe primul loc după ce a învins cu 2-0 pe terenul lui Metaloglobus. Pe locul doi s-a clsat Hermannstadt, cele două formaţii promovând în Liga 1, iar Chindia Târgovişte a încheiat campionatul pe locul trei, fiind la baraj cu ocupanta locului 12 din Liga 1.

GABRIELA NEACSU

Despre Administrator

Citeşte şi ...

cs mioveni marius stoica conferinta

CS Mioveni – duel acasă cu CSM Reșița

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar