Acasă / SPORT / Victorie cu emoții pentru FC Argeș

Victorie cu emoții pentru FC Argeș

(PP) fc arges - pandurii

FC Argeș a reușit luni seară să se impună în meciul de acasă, contra celor de la Pandurii Târgu Jiu cu scorul de 2-1. Piteştenii au deschis scorul din minutul 17, când Cătălin Barbu a marcat cu o lovitură de cap din careul mic, după un corner bătut de Muşat. Jocul s-a liniştit apoi, însă s-a reaprins pe final, când Barbu, Tofan şi Grecu l-au făcut mare pe Mihai Cotolan. În schimb, Pandurii a avut un singur şut spre poartă, al lui Lu Yuefeng, însă pe lângă bara din stânga. În a doua repriză Robert Bratu a reuşit să egaleze după o lovitură liberă bătută peste apărare de Vişan. La doar câteva minute a venit și replica piteștenilor La o centrare din dreapta a lui Nini Popescu, Cătălin Barbu s-a demarcat  pe linia de 6 metri, acolo de unde a reuşit să înscrie tot cu o lovitură de cap și reușind în acest fel să aducă victoria pentru alb-violeți.

FC Argeş: Agachi – Tofan, Motroc, Şerbănică, Muşat, Șerban (Buhăescu 77), Brînzan, Grecu (N. Popescu 65), Matiş, Năstăsie (Blejdea 77), Barbu
Rezerve: Ducan – Panait, Dănescu, Blejdea, Buhăescu, Turda, N. Popescu
Antrenor: Nicolae Dică

 

Pandurii: M. Cotolan – Chiş, Oiţă, Du Ho Kim (Vasilescu 76), Bratu, Trancă, Vişan, P. Popescu, Rașoveanu (Filip 65), Lu Yuefeng, Şendroiu (Nechifor 83)
Rezerve: Dinu – Nechifor, Erhard, N. Cotolan, Vasilescu, Filip
Antrenor: Adrian Bogoi

 

Despre Administrator

Citeşte şi ...

egal derby fc arges - cs mioveni

FC Argeș – CS Mioveni egal în derby-ul județului

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar