Acasă / EVENIMENT / Violatorul din Topoloveni, pus sub control judiciar

Violatorul din Topoloveni, pus sub control judiciar

Un tânăr a ajuns în spatele gratiilor după ce a abuzat sexual o copilă de 13 ani, cu care este consătean. Reţinut 24 de ore pe bază de ordonanţă, împricinatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni cu propunerea de a fi dispuse măsuri preventive. Procurorul de caz l-a plasat sub control judiciar.

ViolatorTopoloveni01A cedat de spaimă
Vă reamintim că evenimentul a avut loc în cursul nopţii de duminică spre luni la Călineşti, când Marius David C., de 20 de ani, din localitate, a constrâns psihic o puştoaică de 13 ani să întreţină raporturi sexuale cu el. Potrivit poliţiei, în momentul depistării flăcăul conducea un VW Golf fără a avea permis. Din verificări a rezultat că tânărul a luat-o pe copilă de acasă şi au plecat la discotecă împreună cu câţiva prieteni. După ce aceştia au coborât, şoferul şi-a continuat deplasarea până pe un deal de la marginea localităţii. Acolo a ameninţat-o pe puştoaică ba că o lasă singură în miez de noapte pe coclauri, ba că o aruncă în barajul de la Udeni. Iar copila înspăimântată a întreţinut raporturi sexuale împotriva voinţei sale cu consăteanul său.

Încadrare schimbată
Ulterior, agresorul a revenit, împreună cu fata, la discotecă, şi-a luat amicii, apoi a plecat spre casă şi a lăsat-o pe victimă în faţa locuinţei. Aceasta le-a spus membrilor familiei ce a păţit, iar o mătuşă a sesizat poliţia. În jurul orei trei a dimineţii de luni, individul a fost găsit în satul Cârstieni, iar în cauză a fost deschis dosar penal pentru viol şi conducere fără permis. După o noapte petrecută în arestul poliţiei judeţene, Marius David C. a fost condus, ieri-dimineaţă, la Parchetul Topoloveni. Procurorul a schimbat încadrarea juridică a faptei din viol în act sexual cu un minor şi l-a plasat pe tânăr sub control judiciar timp de 60 de zile. În cursul după-amiezii, acesta a părăsit arestul. Cercetările continuă.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

TalharPloiesti01

Adolescent anchetat pentru tâlhărie

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar