Acasă / EVENIMENT / Vitezomani lăsaţi pietoni

Vitezomani lăsaţi pietoni

pistol_radar-fotopress24-1

În ultimele două zile, mai mulţi şoferi depistaţi de radarele instalate pe şoselele din judeţ că au depăşit viteza legală admisă în localitate au rămas pietoni pentru trei luni. Astfel, Relu N., de 42 de ani, din Braşov, aflat la volanul unui Volkswagen, a fost depistat circulând prin Dragoslavele cu 125 km/h. În aceeaşi localitate a fost depistat şi Iulian M., de 26 de ani, din Sinaia, care conducea o Alfa Romeo cu viteza de 107 km/h. În aceeaşi situaţie au mai fost depistaţi Adelin M., de 22 de ani, cetăţean ucrainean, care circula cu un Audi pe Calea Bucureşti din Piteşti cu 117 km/h, Răzvan Alexandru M., de 28 de ani, din Bradu, care era la volanul unui Audi şi circula prin Mihăeşti având 136 km/h, sau Petre Daniel M., de 50 de ani, din Piteşti, care circula cu un BMW prin Schitu Goleşti având viteza de 128 km/h, Mădălin S., de 46 de ani, din Prahova, prins la Drăganu având 142 km/h cu o Skoda, Ionuţ M., de 30 de ani, din Ploieşti, care zbura cu 122 km/h cu o motocicletă tot la Drăganu, Cornel I., de 52 de ani, prahovean, care conducea o Honda tot prin Drăganu având 122 km/h, ori Ionuţ D., de 36 de ani, din Dâmboviţa, care traversa comuna precizată cu un motociclu Honda circulând cu 112 km/h. Fiecare vitezoman a fost amendat cu 1.305 lei şi le-a fost suspendat dreptul de a conduce pentru 90 de zile.

Fără permis şi cu numere false
În altă ordine de idei, agenţi ai Biroului Rutier Câmpulung l-au identificat pe Constantin G., 20 de ani, din Berevoeşti, satul Gămăceşti, care circula cu o Dacia SuperNova prin municipiul de la poalele Mateiaşului. Oprit pentru control, oamenii legii au stabilit că cel de la volan nu are permis de conducere. Totodată, din verificări a rezultat că autoturismul avea aplicată o plăcuţă cu un număr de înregistrare aferent unui alt autovehicul. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru conducere fără permis şi conducerea unui autovehicul cu numere false.
Într-o situaţie similară au mai fost depistaţi Florin Alexandru G., de 18 ani, din Berevoeşti, care circula prin Câmpulung cu o Dacia SuperNova fără să aibă permis de conducere, şi Felicia A., de 23 de ani, din Suseni, care circula prin Costeşti cu o Alfa Romeo tot fără permis. Ambilor le-au fost deschise dosare penale. Cu dosar penal pentru conducere fără permis s-a ales şi un adolescent de 17 ani, din Slobozia, prins de poliţişti ai Secţiei Rurale Rociu plimbându-se prin localitatea de domiciliu cu un moped care nu era înmatriculat sau înregistrat şi avea montată plăcuţa de înregistrare aparţinând altui vehicul din aceeaşi catgorie.

La volan cu băutura-n nas
Şi cum din „peisaj” nu puteau lipsi şoferii băuţi, vă mai spunem că agenţii rutieri i-au depistat pe Marian Z., de 40 de ani, din Piteşti, care circula cu maşina pe Calea Craiovei având o concentraţie de 0,90 mg/l de alcool în aerul expirat, Sorin B., de 48 de ani, din Ciomăgeşti, care se urcase la volan având o concentraţie de 1,06 mg/l de alcool în aerul expirat, ori Vasile N., de 32 de ani, din Cocu, prins la volanul unui Opel având o concentraţie de 1,01 mg/l de alcool pur în aerul expirat. Fiecare dintre cei în cauză face obiectul unui dosar de cercetare penală.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

actiune politia locala-fotopress-24ro (5)

Sancționați contravențional pentru transport ilegal de persoane

Ieri, polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Stâlpeni au depistat un bărbat de 71 ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar