Acasă / EVENIMENT / Concurs de educație rutieră pentru elevi, devenit tradiție, la Costești

Concurs de educație rutieră pentru elevi, devenit tradiție, la Costești

educație rutieră pentru elevi

În ziua de 25 mai a.c., polițiștii Formațiunii Rutiere Costești și ai Serviciului Rutier Argeș au luat parte la organizarea și desfășurarea Concursului interjudețean de educație rutieră ,,Copiii și siguranța rutieră”, aflat la a XII-a ediție.Polițiștii rutieri au asigurat suportul de specialitate la concursul organizat la Școala Gimnazială nr. 1 Costești și în Parcul Primăriei Orașului Costești, activitate desfășurată sub coordonarea Direcției Rutiere din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, sprijinind demersul cadrelor didactice și al autorităților locale.La concurs au participat 16 echipe, reprezentând 15 județe, echipele fiind formate din elevi de gimnaziu.Copiii au participat la 3 probe, dintre care două probe practice (parc-școală și poligon) și o probă scrisă, constând într-un test de cunoștințe de legislație rutieră.
Echipa județului Argeș s-a clasat pe primul loc, cea a județului Dâmbovița pe locul al doilea, iar podiumul a fost completat de echipa din județul Buzău.Felicitări atât câștigătorilor, cât și tuturor participanților, pentru interesul manifestat în cunoașterea și respectarea regulilor de circulație.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

incendiu casa Mozacen

Incendiu izbucbit într-o gospodărie din comuna Mozaceni

Sesizare incendiu izbucbit într-o gospodărie din comuna Mozaceni, satul Babaroaga. Intervin pompierii de la Detașamentul ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar