Acasă / EVENIMENT / Depistat în trafic, deși dreptul de a conduce i-a fost suspendat

Depistat în trafic, deși dreptul de a conduce i-a fost suspendat

Minor de 17 ani, depistat de polițiști conducând, deși avea dreptul de a conduce suspendat

În noaptea de 03 spre 04 iulie a.c., în jurul orei 05:00, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Pitești au depistat un minor de 17 ani, care conducea pe Aleea Stadionului din municipiul Pitești, un autovehicul din categoria B1, iar în urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, prin intermediul unui dispozitiv mobil ce folosește aplicația eDac, a rezultat că persoana în cauză figurează cu dreptul de a conduce suspendat. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită.

dreptul de a conduce i-a fost suspendat (2)

Depistat de polițiști conducând deși avea dreptul de a conduce suspendat

În ziua de 3 iulie a.c., în jurul orei 08:00, polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Costești au depistat un bărbat de 31 de ani, din Buzoești, care conducea un autoturism pe str. Victoriei din orașul Costești, iar în urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, prin intermediul unui dispozitiv mobil ce folosește aplicația eDac, a rezultat că persoana în cauză figurează cu dreptul de a conduce suspendat.
În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

accident mortal ratesti arges (3)

Accident mortal în comuna Rătești

Accident rutier produs în comuna Rătești, satul Pătuleni, în care un autoturism a intrat într-un ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar