Acasă / EVENIMENT / Argeșeni condamnați la închisoare.Pentru ce fapte au fost condamnați

Argeșeni condamnați la închisoare.Pentru ce fapte au fost condamnați

Polițiștii argeșeni au pus în executare 8 Mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, în perioada 1-5 iulie a.c. Acestea au fost emise în 7 cauze penale, în care instanțele judecătorești au dispus măsuri privative de libertate, ca urmare a săvârșirii unor infracțiuni.Totalitatea acestora ce poate fi luată în calcul de către orice cetățean, ca efect al bunei funcționări a sistemului juridic, precum și ca aspecte ce contribuie la siguranța publică, la nivelul întregii societăți.

condamnați la închisoare

Încarcerat pentru proxenetism:
În ziua de 2 iulie a.c., polițiștii Secţiei de Poliţie Rurală Hârtiești au pus în executare un Mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Tribunalul Argeș privind pe un bărbat de 28 de ani, din Hârtiești. Bărbatul a fost condamnat la 2 ani, 10 luni și 20 zile de închisoare, ca urmare a săvârșirii infracțiunii de proxenetism. Bărbatul a fost încarcerat.

Încarcerat pentru trafic de persoane:
În ziua de 2 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au pus în executare un Mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Tribunalul Argeș, privind pe un bărbat de 35 de ani, din Boteni, condamnat la 4 ani de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de persoane. Bărbatul a fost încarcerat.

Condamnat și încarcerat pentru viol:
În ziua de 3 iulie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Rociu au pus în executare un un Mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Costești, privind pe un bărbat de 52 de ani, din Suseni. Bărbatul a fost condamnat la 8 ani de închisoare, ca urmare a săvârșirii infracțiunii de viol. Bărbatul a fost încarcerat.

Condamnați și încarcerați pentru proxenetism:
În ziua de 3 iulie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale Argeș au pus în executare două Mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, privind pe un bărbat și o femeie, ambii din Pitești. Bărbatul a fost condamnat la 3 ani închisoare, iar femeia la 2 ani închisoare, ambii ca urmare a săvârșirii infracțiunii de proxenetism. Ambele persoane au fost încarcerate.

Condamnat la închisoare și încarcerat pentru lovire:
În ziua de 4 iulie a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală Lunca Corbului au adus la îndeplinire un Mandat de executare a pedepsei închisorii emis de Judecătoria Costești privind pe un bărbat de 74 de ani, din Hârsești, condamnat la 8 luni de închisoare, ca urmare a sâvârșirii infracțiunii de loviri sau alte violențe. Bărbatul a fost încarcerat.

Încarcerat pentru infracțiuni silvice:
În ziua de 4 iulie a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală Călinești au pus în executare un Mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Topoloveni, privind pe un bărbat de 33 de ani, din Călinești.Bărbatul a fost condamnat la 1 an, 7 luni și 10 zile de închisoare, ca urmare a săvârșitii infracțiunii de tăiere fără drept de arbori, conform Legii 46/2008 – Codul Silvic. Bărbatul a fost încarcerat.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

stare conflictuală

Verificări privind o stare conflictuală în Pitești, în apropierea Gării

Ieri după-amiază, o patrulă de ordine și siguranță publică din cadrul Secției 4 Poliție Pitești ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar