Acasă / EVENIMENT / Incendiu izbucnit la o locuință din Pârvu Roșu

Incendiu izbucnit la o locuință din Pârvu Roșu

incendiu casa

Sesizare incendiu izbucnit la o locuință din orașul Costești, cartierul Pârvu Roșu. Intervin pompierii de la Secția Costești cu cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat.Incendiul se manifestă la o locuință de mici dimensiuni și la vegetația uscată din jur. În apropierea casei este căzut și un conductor de elecricitate sub tensiune. A fost anunțat și distribuitorul de energie electrică. Echipajul SMURD evaluează o persoană de sex masculin, în vârstă de aproximativ 65 de ani, care, după evaluarea primară, prezintă arsuri de gradul unu la membrele superioare și torace. În sprijin se deplasează o autospecială de intervenție cu apă și spumă de la Detașamentul de Pompieri Pitești.

Pacientul a fost transportat la spital.
Incendiul a ars o locuință de aproximativ 50 mp și vegetația de pe aproximativ 6.000 mp de teren.
Totodată, incendiul a mai afectat 19 pomi fructiferi și un gard pe o lungime de aproximativ 6 m.
Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost focul deschis în spații deschide. De asemenea, pe parcursul zilei, pompierii au mai intervenit pentru stingerea altor incendii de vegetație în Bascov, Păduroiu Vale, Catanele, Priboieni și Broșteni.

Facem un apel pentru oprirea igenizarii terenurilor prin incendiere!

„Trebuie să reţineţi că au fost situaţii când, în urma unor astfel de incendii, din cauza propagării focului sub acţiunea vântului și pe fondul temperaturilor ridicate, s-au înregistrat victime omeneşti și importante pagube materiale. Totodată, nu trebuie omis faptul că aceste arderi necontrolate pot constitui cauze ale unor accidente rutiere, şi ele soldate cu victime, ca urmare a scăderii vizibilităţii pe drumurile publice. Respectă viață!Respectă mediul incojurator!„,transmite ISU Argeș.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

MAI -IPJ Arges

Misiune neobișnuită pentru polițiștii argeșeni

În cursul acestei zile, polițiștii argeșeni au ajutat într-un caz medical. Astfel, în cursul după-amiezei, ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar