Acasă / EVENIMENT / Accident pe A1, zona km 104. Sunt implicate o ambulanţă şi un TIR

Accident pe A1, zona km 104. Sunt implicate o ambulanţă şi un TIR

accident tir si ambulanta A1 (2)

Sursa foto : ISU Arges

Accident rutier în care sunt implicate un autotren și un echipaj medical, produs pe A1, km 104, pe sensul de mers către București. Intervin pompierii de la Detașamentele Bradu și Pitești cu o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat, alături de un echipaj SAJ.Pompierii asigură măsuri specifice de prevenire a incendiilor.
Personalul echipajului SAJ monitorizează o victimă de sex masculin (conducătorul ambulanței). Victima a refuzat transportul la spital.În momentul acesta a fost eliberată parțial partea carosabilă, iar la acest moment se circulă pe bandă 2, dirijat de polițiști.

accident tir si ambulanta A1
Autostrada A1, km 104, sensul spre București, sens blocat în urma unei tamponări, în care sunt implicate un ansamblu rutier- cap tractor și semiremorcă, precum și un echipaj medical. Circulația este redirecționată pe bretelele laterale. Polițiștii Biroului de Poliție Autostrăzi – Autostrada A1 sunt la fața locului pentru a sprijini măsurile specifice de eliberare a părții carosabile și dirijare a traficului rutier. Din verificările efectuate până la acest moment rezultă că evenimentul este fără victime.Sursa foto : Info Trafic Pitesti 

accident tir si ambulanta A1 (4)

Despre Administrator

Citeşte şi ...

MAI -IPJ Arges

Misiune neobișnuită pentru polițiștii argeșeni

În cursul acestei zile, polițiștii argeșeni au ajutat într-un caz medical. Astfel, în cursul după-amiezei, ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar