Acasă / EVENIMENT / Șoferi băuți ori fără să dețină permis, prinși la volan pe șoselele din Argeș

Șoferi băuți ori fără să dețină permis, prinși la volan pe șoselele din Argeș

Depistați conducând fără drept

Polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Topoloveni au depistat un bărbat de 32 de ani, din Bogați, care coducea un autoturism, pe raza localității de domiciliu, fără a deține permis de conducere. În cauză, a fost întocmit dosar penal conform art. 335 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită. De asemenea, în urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a constatat faptul că nu deține polița de asigurare auto obligatorie și are valabilitatea inspecției tehnice periodice expirată. Ca urmare a celor constatate, bărbatul afost sancționat contravențional, fiind reținut certificatul de înmatriculare și ridicate plăcuțele cu numărul de înmatriculare.

Polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Ștefănești au depistat un bărbat de 41de ani, din Bogați, care coducea un autoturism, pe DN 7 – Ștefănești, fără a deține permis de conducere. În cauză, a fost întocmit dosar penal conform art. 335 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită. Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bascov au depistat un tânăr de 18 ani, din Merișani, care coducea un autoturism, pe raza localității de domiciliu, fără a deține permis de conducere. În cauză, a fost întocmit dosar penal conform art. 335 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită.

soferi-bauti-si-fara-permis-la-volan

Depistat conducând fără drept, un moped neînmatriculat

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Hârtiești au depistat un tânăr de 18 ani, din Vulturești, care coducea o motocicletă, pe raza localității de domiciliu, fără a deține permis de conducere. De asemenea, în urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit că motocicleta nu era înmatriculată sau înregistrată. În cauză, a fost întocmit dosar penal conform art. 334 și 335 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită.

Depistat conducând sub influența alcoolului

În ziua de 21 iulie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Domnești au depistat un bărbat de 40 de ani, din Curtea de Argeș, care conducea un autoturism, pe DJ 703 – Nucșoara, în timp ce se afla sub influența alcoolului. Valoarea rezultată în urma testării cu aparatul etilotest a fost mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal, iar dreptul de a conduce a fost suspendat, fiind eliberată dovadă înlocuitare fără drept de circulație.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

MAI -IPJ Arges

Misiune neobișnuită pentru polițiștii argeșeni

În cursul acestei zile, polițiștii argeșeni au ajutat într-un caz medical. Astfel, în cursul după-amiezei, ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar