Acasă / EVENIMENT / Incendiu violent în localitatea Merișani

Incendiu violent în localitatea Merișani

Două echipaje de pompieri de la Detașamentele Pitești și Bradu intervin în localitatea Merișani, satul Dobrogostea, pentru stingerea unui incendiu care a afecta vegetația de pe câteva hectare de teren, prezentând totodată pericol de propagare la construcțiile din zonele locuite.Revenim cu date.

Incendiul a afectat o suprafață de teren de aproximativ 10 hectare cu vegetație uscată.

Un alt incendiu de vegetație s-a produs și în localitatea Bascov, unde flăcările s-au propagat pe o suprafață tot de aproape 10 hectare. La această intervenție s-a constatat că au mai ars și aproximativ 3 tone de deșeuri menajere.

incendiu vegetatie uscata arges (1)

Astăzi, până în prezent, au mai fost alte 5 solicitări pentru stingerea unor astfel de arderi necontrolate din localitățile Mărăcineni, Călinești, Suseni, Budeasa și municipiul Pitești, strada Lânăriei.

În prezent se acționează în ultimele două locații de mai sus, dar și în Bascov.

Facem apel la cetățeni să manifeste un comportament preventiv și să nu folosească focul deschis în spații deschide, având în vedere pericolul atât de mare de izbucnire ale unor incendii, și totodată să evite desfășurarea de activități (sudură, polizat, tăierea fierului cu flexul, etc.) în apropierea vegetație uscate, care ar putea conduce la producerea unor arderi necontrolate.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

furt motorina

Reținuți după ce au fost depistați de polițiști, în flagrant delict, după ce au sustras combustibil

În noaptea de 17 spre 18 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar