Acasă / EVENIMENT / Proiecție specială a filmului „Phoenix: Povestea” la Cinema „București”, în memoria lui Nicu Covaci!

Proiecție specială a filmului „Phoenix: Povestea” la Cinema „București”, în memoria lui Nicu Covaci!

Filmul documentar „Phoenix: Povestea” va avea o proiecție specială, duminică, 11 august, de la ora 18.00, la Cinematograful „București”, în memoria lui Nicu Covaci, fondatorul și solistul trupei, decedat zilele trecute. Regizat de cineastul Cristian Radu Nema și produs de Bianca Beatrice Michi, filmul prezintă momentele-cheie din cariera trupei Phoenix, dorind să arate și impactul pe care Nicu Covaci l-a avut asupra muzicii și culturii românești.

Phoenix
Intrarea va fi liberă, în limita locurilor disponibile.
„Maestrul Nicu Covaci a fost un muzician extraordinar. Ne dorim să onorăm moștenirea culturală impresionantă pe care ne-a lăsat-o. Maestrul a fost prezent la noi în aprilie 2023, atunci când am prezentat publicului din Pitești pentru prima dată filmul. Acum, ne dorim să fie prezenți fanii trupei din toate generațiile, pentru a comemora împreună viața și opera lui Nicu Covaci” a declarat Gabriel Niță, managerul Filarmonicii Pitești, instituție în subordinea căreia se află Cinematograful București.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

furt motorina

Reținuți după ce au fost depistați de polițiști, în flagrant delict, după ce au sustras combustibil

În noaptea de 17 spre 18 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar