Acasă / EVENIMENT / Bărbatul dispărut a fost găsit, pe raza localității Bârla

Bărbatul dispărut a fost găsit, pe raza localității Bârla

Bărbatul a fost găsit, pe raza localității Bârla, în cursul serii trecute, de către polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Lunca Corbului. Acesta se afla în afara oricărui pericol și pe perioada plecării nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Știrea inițială :

BĂRBAT PLECAT VOLUNTAR
În ziua de 22 august a.c., politiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați, de polițiștii vâlceni, cu privire la faptul că GULIE ȘTEFAN ELEONOR, de 27 de ani, având domiciliul pe raza județului Vâlcea, a plecat voluntar dintr-un imobil de pe raza municipiului Pitești, posibil în cursul zilei de ieri, fără a mai reveni. În prezent, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Pitești, împreună cu polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești, desfășoară activități pentru găsirea persoanei, fiind transmise semnalmentele acestuia atât la nivelul celorlalte structuri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, altor structuri cu atribuții de legitimare a persoanelor- jandarmi și polițiști locali, cât și altor județe.
Semnalmente: 1,90 m înălțime, aproximativ 70 de kg, ochi căprui, păr negru.
Vestimentație la momentul plecării: blugi, adidași alb-negru, tricou albastru.
Persoanele care pot da relații cu privire la persoana în cauză sunt rugate să apeleze Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 sau Poliția Municipiului Pitesti, la telefon 0248 607 009.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

furt motorina

Reținuți după ce au fost depistați de polițiști, în flagrant delict, după ce au sustras combustibil

În noaptea de 17 spre 18 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar