Acasă / EVENIMENT / Programarea online la punctul de lucru pentru Permise și Înmatriculări Câmpulung

Programarea online la punctul de lucru pentru Permise și Înmatriculări Câmpulung

Permise-și-Înmatriculări-Câmpulung-6
Dragoș Predescu, Prefectul județului Argeș: “Programarea online la punctul de lucru pentru Permise și Înmatriculări Câmpulung este disponibilă de joi ! Județul Argeș este al treilea din țară în care este funcțională aplicația de programări, în cadrul unui proiect pilot pentru cinci județe!
Prezentarea la ghișeu se face în baza programării! Pot fi făcute programări pentru serviciile necesare accesând https://hub.mai.gov.ro/dgpci/programari/create?judet=AG
Punctul secundar de lucru pentru Permise și Înmatriculări a fost deschis în primăvara acestui an de către Radu Perianu, în calitate de prefect al județului Argeș și a scutit de drumul până la Pitești multe persoane din zona de Nord a Argeșului.
De asemenea, vă anunț timpii de așteptare între proba teoretică pentru obținerea permisului de conducere și cea practică:
- Pitești: 9 zile
- ⁠Curtea de Argeș: 25 zile
- ⁠Câmpulung: 39 zile
Este cel mai bun timp pentru Pitești, raportat la ultimii ani. Am trecut prin experiența argeșeanului care stă la coadă pentru preschimbarea permisului de conducere. Am rugămintea către argeșeni să folosească serviciul de programare atât pentru permise cât și pentru înmatriculări.
Știu ca lucrurile nu funcționează, încă, perfect! O parte dintre ele au fost deja remediate de către reprezentanții Serviciului Permise, în mai puțin de 24 de ore.”

Despre Administrator

Citeşte şi ...

furt motorina

Reținuți după ce au fost depistați de polițiști, în flagrant delict, după ce au sustras combustibil

În noaptea de 17 spre 18 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar