Acasă / EVENIMENT / Femeia plecată voluntar de la locuința din Dârmănești, a fost găsită decedată

Femeia plecată voluntar de la locuința din Dârmănești, a fost găsită decedată

În urma căutărilor, femeia de 72 de ani, plecată voluntar de la locuința din Dârmănești, a fost găsită, pe raza aceleiași localități, decedată (fără urme de violență). Verificările sunt continuate, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul a avut loc. Pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, în cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal. Pentru stabilirea cauzelor decesului a fost dispusă efectuarea autopsiei medico-legale.

Știrea inițială :
Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung, împreună cu polițiștii Secției de Poliție Rurală Stâlpeni desfășoară cercetări, în urma sesizării referitoare la plecarea voluntară a numitei ANGHEL ELENA, de 72 de ani, care a plecat de la locuința sa din Dârmănești, în noaptea precedentă, de 30 spre 31 august a.c., și nu a mai revenit. Persoana în cauză nu a mai avut plecări voluntare și suferă de afecțiuni medicale.
Semnalmentele femeii în cauză au fost transmise celorlalte structuri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, altor structuri cu atribuții de legitimare a persoanelor – jandarmi și polițiști locali, precum și altor județe.
Semnalmente: aproximativ 1,60 m înălțime, 60 de kg, ochi căprui, păr vopsit blond
Vestimentația la momentul plecării: cămașă de noapte cu motive florale.
Persoanele care pot oferi informații despre cea în cauză sunt rugate să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția Municipiului Câmpulung, la telefon 0248 512 100.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

furt motorina

Reținuți după ce au fost depistați de polițiști, în flagrant delict, după ce au sustras combustibil

În noaptea de 17 spre 18 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar