Acasă / EVENIMENT / ISU Argeș a răspuns pozitiv la o amplă mișcare de ecologizare

ISU Argeș a răspuns pozitiv la o amplă mișcare de ecologizare

Sâmbătă, pompieri argeșeni și voluntari din programul național „Salvator din pasiune” au participat la un eveniment al cărui scop a fost colectarea deșeurilor din spațiile publice, pentru o natură mai curată.

Devenit deja tradiție, „Let’s Do It, România!” este mai mult decât o simplă campanie de o zi. Acest eveniment ne ajută să conştientizăm rolul fiecăruia în societate, importanţa contribuţiei personale și ne reamintește că fiecare dintre noi poate promova un stil de viață care respectă mediul.

Din păcate, natura este tot mai sufocată de nepăsarea oamenilor. Fie că vorbim despre deșeurile menajere aruncate la voia întâmplării sau despre poluarea apelor, trebuie să conștientizăm că schimbarea stă în mâinile noastre. Adoptând acest mod de a gândi și a acționa, oricare dintre noi poate contribui la protejarea mediului înconjurător și la sporirea calității vieții, atât pentru noi, cât și pentru cei din jur.

„Felicitări pentru inițiativă și mulțumiri tuturor celor care și-au dedicat timpul astăzi pentru a face județul nostru un loc mai curat”,transmite ISU Argeș.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Arestat

Urmărit internațional, adus în țară de polițiști

La data de 26 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Argeș, cu ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar