Acasă / EVENIMENT / Șofer beat, „săltat” de polițiștii piteșteni din mijlocul giratorului!

Șofer beat, „săltat” de polițiștii piteșteni din mijlocul giratorului!

În această dimineață, în mijlocul giratorului de la ieșirea din cartierul Craiovei către Albota, polițiștii piteșteni au fost nevoiți să scoată aproape cu forța un șofer din mașină, dat fiind că circula într-un mod extrem de periculos și risca să provoace un accident.

Șofer beat, săltat de polițiștii piteșteni

Poliția Argeș a emis un comunicat de presă în care a explicat

„În urma informațiilor apărute în spațiul public, referitor la un conducător auto posibil sub influența alcoolului, depistat de polițiști în municipiul Pitești, Compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș este abilitat să transmită următoarele:

În ziua de 16 octombrie a.c., polițiștii au depistat, într-o intersecție de tip sens giratoriu din municipiul Pitești, un bărbat aflat la volanul unui autoturism, rezultând indicii că cel în cauză ar putea fi sub influența alcoolului. Bărbatul în cauză, de 37 de ani, din comuna Lunca Corbului, a refuzat testarea cu aparatul etilotest, precum și recoltarea probelor biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În continuare, acesta a fost condus la sediul Poliției Municipiului Pitești, pentru verificări. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuz de recoltare a probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, fiind eliberată dovadă înlocuitoare a permisului de conducere, fără drept de circulație. Verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită și luarea măsurilor legale care se impun”.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

razie-curtea-de-arges-21

Nereguli descoperite de polițiști la mai mulți agenți economici din Curtea de Argeș

În seara zilei de 12 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș, ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar