Acasă / EVENIMENT / În frunte cu edilul, şi-au strigat ieri oful în stradă

În frunte cu edilul, şi-au strigat ieri oful în stradă

Mai multi locuitori din comună, în frunte cu edilul, şi-au strigat ieri oful în stradă. Aceştia sînt nemulţumiţi de decizia celor de la CNADNR, care vor să-i blocheze în localitate cu parapete din beton . În loc de trecerea de pietoni pe care vor să le-o lase la ieşirea spre DN73, argeşenii cer sens giratoriu.

Dorinta localnicilor din Micesti este să îşi păstreze intrarea şi ieşi­rea din comună, numai că li se pun beţe în roate. Ca să nu iasă ca cei de la Drumu­ri­le Naţionale, şi în loc de sens giratoriu, aşa cum li s-a pro­mis, să rămînă cu o trecere de pietoni, si n-au de gînd să se oprească aici, spun ei, dacă drumul comunal spre DN 73 va fi blocat de para­pete din beton. Oamenii sus­ţin că modul în care se reali­zează DN 73 le pune viaţa în­tr-un real pericol. Nici ambu­lanţa şi nici pompierii n-ar mai putea ajunge la timp să îi salveze, în caz că li se face rău sau că le ard casele. Ca să-i susţină pe localnici, edi­lul îşi pune funcţia de primar la bătaie. Edilul spune că, dacă pînă la finele anului, nu vede negru pe alb, proiec­tul prin care va avea sens gi­ra­toriu la ieşirea din co­mună spre DN73 îşi va da de­misia.

M.N

scandal_micesti (2) scandal_micesti (3)  scandal_micesti (5)   scandal_micesti (8) scandal_micesti (9) scandal_micesti (10) scandal_micesti (11) scandal_micesti (12)

Despre Administrator

Citeşte şi ...

condus-pe-contrasens-

Conducea pe contrasens

În ziua de 28 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Biroului de Poliție Autostrada A1 București ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar