Acasă / EVENIMENT / Crimă, urmată de sinucidere in comuna Bîrla

Crimă, urmată de sinucidere in comuna Bîrla

Tânărul din Bîrla care şi-a ucis iubita şi apoi s-a spânzurat, ascundea o poveste terifiantă. Copila de cincisprezece ani ,dintr-o altă relaţie a femeii, a povestit că tatăl ei vitreg ar fi violat-o. S-ar fi întâmplat în decembrie, însă, fata nu ar fi spus nimic de frică după ce bărbatul ar fi ameninţat-o că o va ucide şi pe ea si pe mama ei.Când poliţiştii au deschis o anchetă,criminalul s-a ţinut de cuvânt!
“Îmi cer iertare de la familia mea dar si vouă, familia ei. Aşa a fost soarta, să murim împreună! De vină este Alina care a vrut să ne despartă cu ce a minţit!”
După ce şi-a ucis iubita lovind-o cu un topor în cap , bărbatul a scris pe o foaie de hârtie ultimele cuvinte. Un mesaj pentru familiile lor în care dă vina pe soartă şi pe copila care a povestit că i-a furat inocenţa. Pe 3 decembrie, bărbatul care îi ţinea locul de tată, ar fi găsit-o singură acasă şi ar fi violat-o, a povestit fata de cincisprezece ani. Au trecut aproape două luni de atunci, însă, abia acum trei zile şi-ar fi făcut curaj să spună.
„I-a zis că o taie şi pe ea şi pe maică-sa dacă spune ceva şi fetei i-a fost frică. Mi-a zis şi mie fata acum trei zile şi i-am zis să vină la mine ca să nu o omoare dar nu m-a ascultat”,a spus plângând în faţa poliţiştilor , mama victimei.
După ce a aflat teribila întâmplare, femeia şi-a luat fiica şi a mers la Poliţie.Tot împreună au decis să nu se mai întoarcă în locuinţa bărbatului. Aseară, însă, victima a mers singură să îşi ia actele şi a rămas peste noapte cu cel care avea să îi devină călău. Anchetatorii spun că iubitul ei a ucis-o în timp ce dormea. Nebun de furie şi de teamă că va ajunge la puşcărie, a dat animalelor din curte să mănânce apoi a luat toporul din magazie şi şi-a lovit victima de două ori, în cap.După aceea, s-a spânzurat cu hăţurile de la căruţă şi aşa l-a găsit tatăl lui.
„Era spânzurat acolo în vie, în faţa casei. L-am desfăcut şi l-am dat jos dar era mort. Am intrat apoi în casă şi am găsit-o şi pe ea moartă”, spune tatăl criminalului.
Poliţiştii nu au mai apucat să stabilească dacă bărbatul o violase sau nu pe fata de cincispreze ani, iar,acum , dosarul de viol va fi închis pentru că , şi dacă se dovedeşte că fata a spus adevărul, nu mai are cine să plătească. Mama ei va fi înmormîntată lângă tatăl care a murit în urmă cu un an. Călăul va primi un loc retras în cimitirul din sat.

Sursa-text:argesenii.ro
Foto-Mihai Neacsu

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Mânz salvat de poliţiştii de la Protecţia Animalelor (2)

Mânz salvat de poliţiştii de la Protecţia Animalelor

În ziua de 01 mai a.c., polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor Argeș au fost sesizați, ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar