Acasă / EVENIMENT / Controale în zona Pieţei Ceair şi pe străzile adiacente

Controale în zona Pieţei Ceair şi pe străzile adiacente

Poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Piteşti au acţionat în perioada 20-22 februarie a.c. în zona Pieţei Ceair şi pe străzile adiacente, în Bazarul Gheorghe Lazăr şi în zona lăcaşelor de cult pentru prevenirea şi combaterea contrabandei cu ţigări nefiscalizate, a comerţului stradal fără acte de provenienţă sau fără respectarea prevederilor Legii 12/1990R şi pentru depistarea persoanelor care practică prostituţia, vagabondajul şi cerşetoria.
Astfel pe str. M. Eminescu a fost identificat V.M.D. de 44 de ani din Piteşti având asupra sa cantitatea de 800 ţigarete nefiscalizate de provenienţă Belarus, pe str. 9 Mai a fost identificat B.I. de 72 de ani din Piteşti având asupra sa 400 ţigarete nefiscalizate de provenienţă Elveţia, pe str. Traian Vuia a fost identificată P.M. de 56 de ani din Piteşti având asupra sa cantitatea de 400 ţigarete nefiscalizate de provenienţă Ucraina, iar pe str. Crinului a fost identificat C.P. de 50 de ani din oraşul Ştefăneşti având asupra sa 100 ţigarete nefiscalizate de provenienţă Elveţia.
Întreaga cantitate de ţigarete a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor iar în cauză au fost întocmite dosare penale pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă.
Tot cu această ocazie au fost controlate 11 societăţi comerciale, şi au fost aplicate 7 sancţiuni contravenţionale conform Legii 12/1990 în valoare totală de 3500 lei, fiind confiscate bunuri în valoare de 2320 lei.

Poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Piteşti au depistat în zona Podul Viilor şi str. Depozitelor, pe M.E. de 39 ani din municipiul Piteşti, A.F. de 30 ani din comuna Mătăsaru jud. Dâmboviţa şi pe L.L. de 35 ani din com. Băbana jud. Argeş, în timp atrăgeau bărbaţi în vederea întreţinerii de raporturi sexuale contra unor sume de bani.
Persoanele au fost sancţionate contravenţional conform Legii 61/1991 cu amenzi în valoare totală de 1500 lei.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

accident stoienesti arges

Mașină răsturnată într-un râu din Stoenești

Accident rutier produs în comuna Stoenești, satul Stoenești, în care, din primele informații, un autoturism ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar