Acasă / SPORT / Steaua a pus capăt unei serii de 12 etape consecutive fără înfrângere a Astrei

Steaua a pus capăt unei serii de 12 etape consecutive fără înfrângere a Astrei

steaua_astra_play-off-fotopress24 (26)Steaua Bucureşti a învins, duminică, pe teren propriu, la Piteşti, cu scorul de 2-0 (1-0), formaţia Astra Giurgiu, într-un meci din etapa a doua a play-off-ului Ligii I, şi a urcat pe locul trei în clasament.Campioana României a început foarte bine și în minutul 4 Chipciu a ratat prima șansă de gol, după un șut puțin pe lângă buturile lui Gavrilaș.Steaua a deschis scorul în minutul 12 prin Momcilovici după o lovitură de cap venită în urma unui corner. După o oră de joc, Nicușor Stanciu a stabilit scorul final cu un șut frumos de la marginea careului, Tamaș fiind omul care i-a pasat decisiv.Astra a avut o şansă importantă de a reveni în joc, pe final, dar Niţă a scos senzaţional de sub transversală execuţia lui Boldrin din lovitură liberă.Steaua a pus capăt unei serii de 12 etape consecutive fără înfrângere a Astrei (6 victorii, 6 egaluri).

Steaua: Niță – Tamaș, Varela, Toșca, Momcilovic – Pintilii (Muniru 77), Bourceanu -Enache (A. Popa 58), Stanciu, Hamroun (Bawab 72) – Chipciu. Rezerve: Cojocaru – Râpă, Papp, Muniru, Tade. Antrenor: L. Reghecampf.

Astra: Gavrilaș – Queiros, Găman, Geraldo, J. Morais – Lovin (Boubacar 46), Teixeira -Boudjemaa (D.Niculae 36), Boldrin, De Amorim – Alibec (Florea 71). Rezerve: S. Lung jr – Oros, Dandea, R. Alves. Antrenor: Marius Şumudică.

Gabriela Neacsu/Mihai N.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Bianca Voica, din nou sub tricolor (1)

Dedicare și determinare: Bianca Voica, din nou sub tricolor

Echipa României pregăteşte ultimele două partide din preliminariile CE2024, în 4 aprilie, la Cazin, cu ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar