Acasă / EVENIMENT / După accident, şoferul a abandonat maşina

După accident, şoferul a abandonat maşina

Un bărbat a ajuns în spatele gratiilor din cauză că, după ce a comis un accident de circulaţie, a dispărut de la locul faptei. El a fost depistat după aproape trei sferturi de oră de căutări şi a ajuns în arest.

SoferFugar02Lovită pe marcaj
„Poliţişti ai Biroului Rutier Piteşti au continuat cercetările într-un dosar penal înregistrat pentru comiterea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului faptei fără încuviinţarea organelor de poliţie”, se precizează într-un comunicat transmis de poliţia judeţeană.
Totul s-a întâmplat luni după-amiază, în zona cartierului piteştean Prundu. Ion C., de 50 de ani, din municipiu, conducea un tir pe strada Lânăriei din direcţia Tudor Vladimirescu spre bulevardul Petrochimiştilor. El a accidentat o femeie în vârstă de 54 de ani, de asemenea din Piteşti, care se angajase în traversarea străzii pe marcajul pietonal.

A abandonat maşina
În loc să oprească, să acorde primul ajutor şi să sesizeze poliţia, conducătorul auto şi-a continuat deplasarea. La câteva sute de metri distanţă a abandonat autovehiculul şi s-a făcut nevăzut.
Între timp, victima, despre care iniţial se crezuse că a suferit răni uşoare, a fost preluată de o ambulanţă SMURD şi transportată la Spitalul Judeţean. În urma investigaţiilor a rezultat că femeia suferise răni grave, fiind diagnosticată cu fracturi la picioare şi alte traumatisme, şi a fost internată.

Prins la autobază
Sosiţi la locul evenimentului, agenţii rutieri au început să-l caute pe şoferul fugar. După aproximativ 45 de minute acesta a fost identificat undeva în apropierea Autobazei Prundu şi adus la audieri. Verificat cu etilotestul, a rezultat că bărbatul băuse şi avea o concentraţie de 0,23 mg/l de alcool pur în aerul expirat. În urma administrării probatoriului, Ion C. a fost reţinut 24 de ore pe bază de ordonanţă şi încarcerat în arestul poliţiei judeţene. El va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunerea de a fi dispusă o măsură preventivă.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

incendiu casa comuna baiculesti (3)

Incendiu generalizat la o magazie și un garaj din localitatea Băiculești

Aproape de miezul nopții, pompierii de la Detașamentul Curtea de Argeș au fost solicitați să ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar