Acasă / SOCIAL / Vizita celui de-al unsprezecelea ambasador în Argeș

Vizita celui de-al unsprezecelea ambasador în Argeș

Excelenta Sa, Dan Ben-Eliezer, ambasadorul statului Israel la București, a sosit astăzi in județul Argeș, la vizita prefectului Cristian Soare. Acesta este cel de-al unsprezecelea ambasador care vizitează județul nostru, însă oficialitățile argeșene speră că aceastã vizită să se concretizeze prin atragerea de investiții israeliene.
Excelența Sa a mers la Institutul de Cercetare Pomicolă de la Mărăcineni, urmând ca mai apoi, să i se prezinte strategia de dezvoltare pomicolă de pe raza județului Argeș, precum și resursele agricole și tehnica de procesare a produselor agroalimentare.
Este important de amintit că ministrul agriculturii, Daniel Constantin a efectuat luna trecută o vizită de lucru în Israel și a încheiat un Memorandum privind cooperarea în domeniul agriculturii cu accent pe dezvoltarea rurală, producția zootehnică, sănătatea plantelor și irigații.
Așadar, oficialii argeșeni mizează pe încercarea de atragere a investițiilor israeliene în domeniul agricol, fapt care își va aduce un aport important pentru economia județului.
Cristian Toma

Despre Administrator

Citeşte şi ...

ISU Arges

Ai oportunitatea să lucrezi în echipa noastră !

Posturi cu încadrare directă pe funcție din rândul personalului civil.Ai oportunitatea să lucrezi în echipa ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar