Acasă / EVENIMENT / I-a înfipt cuţitul în gât

I-a înfipt cuţitul în gât

Un bărbat a fost la un pas de moarte şi a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost victima unei agresiuni stradale şi a fost înjunghiat în gât. Autorul se află în custodia poliţiei şi este anchetat.

AutorTentativaOmor01Înjunghiat pe stradă
Evenimentul a avut loc în cursul serii de luni pe bulevardul Dacia din Mioveni unde, pe fondul consumului de alcool, doi bărbaţi care se cunoşteau din vedere s-au luat la ceartă. Aceştia sunt Teni O., de 66 de ani, şi Silviu N., de 33 de ani, ambii din oraşul amintit. Nu se ştie exact de la ce anume a pornit cearta, însă în scurt timp conflictul verbal a degenerat în acte de violenţă. În urma altercaţiei Teni O. a scos un cuţit şi în plină stradă l-a înjunghiat pe Silviu N. în gât, în piept şi la faţă.

Imobilizat pe loc
Întâmplarea a făcut ca exact în acel moment prin zonă să treacă o patrulă a Poliţiei Mioveni, iar agresorul a fost imobilizat. Întrucât victima sângera abundent, tot poliţiştii au solicitat ajutor medical. La faţa locului a sosit ambulanţa de terapie intensivă mobilă de la detaşamentul de pompieri al oraşului, care l-a preluat pe rănitul care era conştient. Transportat la spital, acesta a fost supus unei intervenţii chirurgicale în regim de urgenţă. Ieri, starea acestuia era stabilă şi se afla internat sub supraveghere la secţia de anestezie-terapie intensivă, iar medicii legişti au concluzionat că viaţa victimei a fost pusă în primejdie.

Părea că nu-i pasă
Cazul a intrat în atenţia judiciariştilor de la Serviciul de Investigaţii Criminale al poliţiei judeţene, care sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş a deschis dosar penal pentru tentativă de omor. În cursul nopţii agresorul a fost reţinut 24 de ore pe bază de ordonanţă şi încarcerat în arestul poliţiei argeşene, iar ieri după-amiază a fost prezentat instanţei de judecată cu propunerea de a fi luată o măsură preventivă. Încă mahmur după starea de beţie, suspectul părea că nu conştientizează şi nu-i păsa că a fost pe punctul de a lua viaţa unui om şi nici nu părea să regrete fapta comisă.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

furt telefon mobil

Reținută de polițiști pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie

Polițiștii de investigații criminale au continuat cercetările într-o cauza penală, iar după administrarea de probatoriu ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar