Acasă / EVENIMENT / Conducea cu un permis fals

Conducea cu un permis fals

Conducea cu un permis fals

Un tânăr a ajuns în spatele gratiilor din cauză că a comis infracţiuni la regimul rutier şi după o noapte petrecută în arest a fost lăsat liber.În jurul orei 20 a zilei de duminică, ne-a informat poliţia judeţeană, agenţi cadrul Poliției Ștefănești au depistat un tânăr din localitate, care a condus un autoturism pe strada Bucla Gării fără a poseda permis de conducere. Totodată, acesta era cercetat pentru fapte similare, fiind depistat de polițiști și în ziua de 5 aprilie, când a prezentat pentru control un permis de conducere susceptibil a fi fals.

Potrivit oamenilor legii, un echipaj al poliţiei din oraşul amintit aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, efectua verificări privind respectarea restricțiile impuse în localitățile cu rată a infectării mai mare de 3 la mia de locuitori. La un moment dat, atenţia agenţilor a fost atrasă de un BMW care se apropia şi au recunoscut maşina ca fiind a lui Eugen T., de 20 de ani, din Ştefăneşti, care cu doar o săptămână în urmă a fost prins la volanul aceluiaşi autoturism şi a prezentat la control un permis fals chipurile emis de autorităţile din Polonia. În urma verificărilor s-a stabilit că tânărul nu figura în evidenţele din România ca fiind posesor de permis de conducere şi s-a ales cu dosar penal pentru conducere fără permis şi uz de fals.
Din câte se pare, faptul că avea dosar penal nu l-a deranjat pe tânăr, care s-a urcat din nou la volan şi a plecat la plimbare. Când a observat prezenţa echipajului de poliţie, flăcăul a schimbat brusc direcţia de mers şi a încercat să se facă nevăzut pe strada Bucla Gării. Porniţi în urmărire, poliţiştii l-au ajuns şi au reuşit să-l oprească. Dus la audieri, cel în cauză s-a ales cu un nou dosar penal da data asta doar pentru conducere fără permis. După administrarea probatoriului, Eugen T., care nu consumase alcool, a fost reținut pentru 24 de ore pe bază de ordonanță şi încarcerat în arestul poliţiei judeţene. Prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive, a fost pus sub control judiciar pentru 60 de zile şi la expirarea ordonanţei a fost pus în libertate.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

incendiu casa Mozacen

Incendiu izbucbit într-o gospodărie din comuna Mozaceni

Sesizare incendiu izbucbit într-o gospodărie din comuna Mozaceni, satul Babaroaga. Intervin pompierii de la Detașamentul ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar