Acasă / EVENIMENT / Condamnat pentru răpire

Condamnat pentru răpire

argeseni-trimisi-la-puscarie
Un tânăr a ajuns la închisoare fiind condamnat la doi ani de puşcărie pentru infracţiunea de răpire şi a fost încarcerat la Penitenciarul Mioveni.
Cu doi ani în urmă, Florin Cornel M., de 23 de ani, din Buzoeşti, a fost părăsit de fosta lui iubită. Deşi a încercat s-o convingă să reia relaţia, fata nu a acceptat. În acest context, împricinatul a urmărit-o zile în şir şi a ameninţat-o. Pe 22 octombrie 2019, după cum am şi relatat la momentul acela, respectivul a aşteptat-o să iasă de la serviciu, a agresat-o fizic şi i-a sustras două telefoane. Lucrurile nu s-au oprit aici, fiindcă, în seara următoare, tânărul a aşteptat-o iarăşi iasă de la schimbul al doilea şi a urcat-o forţat în maşina lui. Când fata l-a rugat să o lase să plece, acesta a refuzat şi a obligat-o sa întreţină relaţii sexuale împotriva voinţei sale. Toto în 2019, pe 11 noiembrie, iarăşi a aşteptat-o şi prin violenţă a deposedat-o de telefonul mobil. Da data asta victima l-a reclamând la poliţie, iar 13 noiembrie 2019 tânărul a fost arestat preventiv şi a stat după gratii 30 de zile ulterior fiind trimis în judecată. În faţa instanţei fata şi-a retras plângerea privind infracţiunile de viol, loviri sau alte violenţe şi hărţuire. Cu toate acestea, Florin Cornel M. a fost judecat pentru lipsire de libertate în mod ilegal şi a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare.
Sentinţa a fost atactă cu apel de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti şi procesul a intrat pe rolul Curţii de Apel Piteşti, ai cărei magistraţi au admis acţiunea, au desfiinţat în parte sentinţa instanţei de fond şi, rejudecând, au revocat pedeapsa cu suspendare şi au dispus executarea celor doi ani în regim de detenţie. Joi, judiciariştii Serviciului de Investigaţii Criminale, Bitorul Urmăriri, l-au ridicat de acasă pe cel în cauză şi l-au încarcerat la Penitenciarul Mioveni.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

furt motorina

Reținuți după ce au fost depistați de polițiști, în flagrant delict, după ce au sustras combustibil

În noaptea de 17 spre 18 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar