Acasă / EVENIMENT / Au ajuns la închisoare

Au ajuns la închisoare

Au ajuns la închisoare
Doi bărbaţi au ajuns la puşcărie după ce pe numele lor au fost emise mandate de executare a pedepsei închisorii fiind condamnaţi la pedepse privative de libertate în regim privativ de libertate.
În ziua de 15 aprilie, judiciariştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Câmpulung, îmăreună cu agenţii Secţiei de Poliţie Rurală Valea Mare Pravăţ, l-au ridicat de acasă pe Sebastian Dragoş V., de 21 de ani, din Albeştii de Muscelş, condamnat de judecătoria din municipiul de la poalele Mateiaşului le doi aniu şi două luni de închisoare pentr furt calificat. Tânărul, care este cunoscut cu antecedente penale pentru furt calificat, mai fusese reţinut în 2019 de poliţiştii aceleiaşi secţii.
La rândul lor, poliţiştii din Topoloveni l-au ridicat de la domiciliu pe Ionuţ N., de 29 de ani, din Leordeni, care a fost condamnat de judecătoria din oraşul de pe Valea Cârcinovului la un an, patru luni şi 20 de zile închisoare pentru conducere sub influenţa alcoolului. Şi el are antecedente penale fiind cercetat şi condamnat, anterior, pentru furt de energie electrică. Ambii au fost încarceraţi la Penitenciarul Mioveni.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

furt motorina

Reținuți după ce au fost depistați de polițiști, în flagrant delict, după ce au sustras combustibil

În noaptea de 17 spre 18 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar