Acasă / EVENIMENT / Accident grav azi-noapte în localitatea Căteasca

Accident grav azi-noapte în localitatea Căteasca

În jurul orei 01.19, pompierii au fost solicitați să intervină în localitatea Căteasca la un accident rutier produs între o autoutilitară și un autoturism, la ieșire de pe A1 sper Craiova.
La fața locului, militarii au asigurat intervenția cu o autospecială de intervenție, o autospecială de descarcerare grea și două echipaje SMURD de prim ajutor calificat, iar în sprijinul acestora s-a deplasat și un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean.
În urmă evenimentului, au rezultat trei victime, un bărbat de 45 de ani, acesta a fost extras de urgență de către pompieri, fiind în stop cardio-respirator. I s-au efectuat manevre de resuscitare, însă din păcate nu a răspuns eforturilor echipajelor de intervenție.  Celelalte victime, un bărbat de 44 de ani și un copil de 11 ani au suferit răni ușoare, au primit îngrijiri medicale și nu au necesitat transportul la spital.

Din cercetările preliminare efectuate de către polițiștii din cadrul Biroului de Poliție Autostrada A1, a rezultat că în noaptea de 18 spre 19 aprilie 2021, în jurul orei 01:30, un bărbat de 33 de ani, din București, care conducea o autoutilitară pe Autostrada A1, sensul de deplasare spre Pitești, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, a intrat în coliziune cu partea spate a unui autoturism, ce a fost proiectat parțial pe banda de urgență și parțial în afara părții carosabile.
În urma evenimentului a rezultat decesul unui bărbat de 44 de ani, din Pitești, singurul ocupant al autoturismului, precum și rănirea celor doi ocupanți din autoutilitară, respectiv conducătorul auto de 33 de ani și un minor de 11 ani.
Conducătorul autoutilitarei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut.

 

Despre Administrator

Citeşte şi ...

MAI -IPJ Arges

Misiune neobișnuită pentru polițiștii argeșeni

În cursul acestei zile, polițiștii argeșeni au ajutat într-un caz medical. Astfel, în cursul după-amiezei, ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar