Acasă / EVENIMENT / A păpat banii de pe cardul firmei

A păpat banii de pe cardul firmei

banii card firma

O femeie va da socoteală în faţa judecătorilor după ce anchetatorii i-au dovedit că a păpat banii de pe cardul firmei la care era angajat.
Ofiţerii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Argeş au finalizat cercetările într-un dosar penal întocmit pentru comiterea infracţiunii de efectuare de operaţiuni financiare în mod fraudulos în formă continuată. Din verificările efectuate, oamenii legii au stabilit că, în perioada august – septembrie 2019, o femeie a utilizat fără drept un instrument de plată electronic. Este vorba despre Florentina R., în vârstă de 31 de ani, din Piteşti, care în loc să restituie, a folosit un card bancar emis de societatea comercială la care anterior fusese angajată. Aşa se face că, potrivit anchetatorilor, cea în cauză şi-a cumpărat bunuri de uz casnic în valoare de peste 15.000 lei ca şi cum cardul i-ar fi aparţinut. Pentru administrarea probatoriului, în ziua de 6 noiembrie 2020 poliţiştii au făcut o percheziţie acasă la suspectă, ocazie cu care au descoperit şi ridicat mai multe bunuri susceptibile că au fost achiziţionate prin folosirea fără drept a cardului. Acum, dosarul cauzei şi referatul de terminare a urmăririi penale urmează să fie înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunerea de trimitere în judecată.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

activități în cadrul acțiunii ROADPOL TRUCK&BUS (3)

Atenție șoferi! Poliția Argeş, filtre la toate intrările și ieşirile din oraş

Polițiștii rutieri argeșeni acționează, permanent, pe principalele artere rutiere, pentru creșterea gradului de siguranță prin ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar