Acasă / EVENIMENT / Minoră accidentată pe zebră pe raza orașului Ștefănești

Minoră accidentată pe zebră pe raza orașului Ștefănești

accident-minor-stefanesti
După cum v-am informat pe scurt, o copilă de 12 ani a fost lovit în această dimineață de un autoturism pe trecerea de pietoni din apropierea Primăriei Ştefăneşti. Participanții la trafic au fost cei care i-au acordat primul ajutor medical până la sosirea echipajelor specializate. Minora a fost preluată, Ulterior, fetiţa a fost preluată de un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Argeș şi transportată la spital.
Din verificările preliminare efectuate de polițiștii Formațiunii Rutiere Ștefănești s-a stabilit că Eduard Gabriel P., de 45 de ani, din Mihăești, conducea o autoutilitară Mercedes Sprinter pe DN 7 din direcția Pitești spre Topoloveni. În condiții ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, a acroșat și accidentat ușor copila de 12 ani, din Călinești, care s-ar fi anajat în traversarea trecerii pe marcajul pietonal. În urma evenimentului, minora a fost transportată la Spitalul de Pediatrie Piteşti cu diagnosticul preliminar traumatism cranio-cerebral, traumatism cranio-facial și escoriații la mâna stângă, la șold și ambii genunchi.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul şi în cauză fiind întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Sursa foto-arges-stiri.ro

Despre Administrator

Citeşte şi ...

activități în cadrul acțiunii ROADPOL TRUCK&BUS (3)

Atenție șoferi! Poliția Argeş, filtre la toate intrările și ieşirile din oraş

Polițiștii rutieri argeșeni acționează, permanent, pe principalele artere rutiere, pentru creșterea gradului de siguranță prin ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar