Acasă / EVENIMENT / Bărbat reținut pentru furt de cai

Bărbat reținut pentru furt de cai

A furat cinci cai
În ziua de 27 mai, polițiștii din cadrul Secției Rurale Valea Mare Pravăț au continuat cercetările într-un dosar penal privind comiterea infracțiunii de furt calificat și au reținut un bărbat. Accestra este Leonard D., de 39 de ani, din comuna Tătărani, județul Dâmbovița.
Din verificări s-a stabilit că, în perioada 18 – 20 aprilie, cel în cauză ar fi sustras dintr-o proprietate împrejmuită situată pe raza localității argeşene Valea Mare Pravăț un număr de cinci cabaline, animalele fiind ulterior conduse de către acesta prin zone muntoase până în Voinești, Dâmboviţa.

VIDEO : https://youtu.be/tKjgjx_Zd5U
Caii furaţi au fost recuperaţi şi inapoiaţi persoanei păgubite, iar suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore şi depus în arestul poliţiei argeşene. El va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.
Update : Bărbatul a fost prezentat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung în fața instanței, iar Judecătoria Câmpulung a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

 

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Accident autoturism și scuter Vedea

Accident între un autoturism și un scuter în comuna Vedea

Accident rutier între un autoturism și un scuter în comuna Vedea.Intervin pompierii de la Pichetul ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar