Acasă / EVENIMENT / Motociclist accidentat pe varianta Prundu -Craiovei

Motociclist accidentat pe varianta Prundu -Craiovei

Un motociclist a fost rănit în urmă unui accident rutier petrecut pe varianta Prundu – Craiovei,în urmă cu puțin timp. Intervin paramedicii SMURD de la Detașamentul de Pompieri Pitești.
Un tânăr de 19 ani a ajuns la spital fiind victima unui accident rutier.
Evenimentul a avut loc pe strada Basarabiei din Piteşti, cunoscută de către participanţii la trafic ca varianta Craiovei – Prundu, iar la faţa locului au intervenit pompierii militari, o ambulanţă SMURD şi poliţişti. Din verificările preliminare efectuate de agenţi din cadrul Biroului Rutier Pitești s-a stabilit că un bărbat de 31 de ani, din municipiu, conducea un autoturism dinspre bulevardul Petrochimiştilor către Calea Craiovei. În împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, s-a tamponat cu un motociclu condus din sens opus de un tânăr de 19 ani, din Cocu, pe pista pentru biciclete.
În urma impactului, conducătorul motociclului a fost rănit și transportat în stare de conştienţă la spital acuzând dureri la piciorul drept şi la coloana vertebrală, iar în cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Sursa foto -Info Trafic Pitesti

Despre Administrator

Citeşte şi ...

accident cu trei victime cateasca (2)

Accident cu  trei victime în comuna Căteasca

Ieri după-amiază s-a produs un accident rutier în comuna Căteasca, satul Coșeri, în care au ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar