Acasă / EVENIMENT / Căzută peste aragaz, a fost trimisă la Bucureşti

Căzută peste aragaz, a fost trimisă la Bucureşti

O femeie în vârstă de 48 de ani a ajuns în stare gravă la Spitalul Judeţean cu arsuri pe corp şi a fost transferată în Capitală.
Incidentul a avut loc în comuna Călineşti, satul Vrăneşti, iar primii ajunşi la faţa locului au fost echipaje ale ISU Argeş şi o SMURD. Paramedicii au constatat că femeia avea arsuri profunde de gradul III pe aproximativ 35% din suprafaţa corpului şi după ce i-au acordat primele îngrijiri, au transportat-o la spital. Potrivit reprezentanţilor spitalului, pacienta a fost evaluată și a primit îngrijiri medicale în Unitatea de Primiri Urgențe a unității, de unde s-a decis transferul acesteia către Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca din Bucureşti întrucât avea afectate și căile respiratorii.
Din verificări a rezultat că femeia se afla acasă atunci când a avut loc incidentul. Aceasta este cunoscută ca suferind de epilepsie şi se pare că a suferit o criză în urma căreia i s-a făcut rău şi a căzut peste aragazul care avea un ochi aprins. În câteva clipe hainele i-au luat foc şi victima a suferit arsuri pe corp şi pe braţe, apoi, aşa cum am precizat, a fost transprtată la spital în stare foarte gravă fiind transferată la Bucureşti.

 ambulanţă saj 

Despre Administrator

Citeşte şi ...

incendiu casa comuna baiculesti (3)

Incendiu generalizat la o magazie și un garaj din localitatea Băiculești

Aproape de miezul nopții, pompierii de la Detașamentul Curtea de Argeș au fost solicitați să ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar