Acasă / EVENIMENT / A trecut cu maşina prin gard. Şoferiţa era băută

A trecut cu maşina prin gard. Şoferiţa era băută

 

În ultima zi a săptămânii trecute, mai exact pe la ora 18.30 a după-amiezii de duminică, polițiștii piteșteni au fost sesizați cu privire la un eveniment rutier petrecut pe raza comunei Bascov, în urma căruia un autoturism a doborât un gard. La locul accidentului au intervenit pompieri militari, ambulanţa SMURD şi poliţişti.
Din verificările preliminare efectuate de agenţii Biroului Rutier Pitești s-a constatat că Ionela C., de 50 de ani, din Bascov, conducea un Citroen pe circulând din direcția Pitești spre localitatea de domiciliu. După ce a ieşit dintr-o curbă la dreapta, în împrejurări care vor fi stabilite în urma cercetărilor a pierdut controlul asupra direcției volanului, iar autoturismul a părăsit partea carosabilă, a izbit un gard aflat in partea dreaptă a sensului de deplasare pe care l-a doborât şi s-a oprit în curtea unei proprietăţi.
În urma accidentuolui a rezultat rănirea ușoară a femeii, care se afla singură în autoturism. În urma verificării cu aparatul etilotest, poliţiştii au avut parte de o surpriză: şoferiţa era băută şi avea o concentraţie de 0,51 mg/l de alcool pur în aerul expirat. Aceasta, care suferise o contuzie la picior, a fost condusă la o unitate medicală pentru investigații de specialitate dar și pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi conducere sub influenţa alcoolului, iar cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a petrecut evenimentul.

A trecut cu maşina prin gard. Şoferiţa era băută

 

Despre Administrator

Citeşte şi ...

incendiu casa comuna baiculesti (3)

Incendiu generalizat la o magazie și un garaj din localitatea Băiculești

Aproape de miezul nopții, pompierii de la Detașamentul Curtea de Argeș au fost solicitați să ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar