Acasă / EVENIMENT / Agresor sexual internat la Psihiatrie

Agresor sexual internat la Psihiatrie

Agresor sexual internat la Psihiatrie
Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Piteşti au terminat cercetările într-un dosar penal deschis pentru comiterea infracţiunilor de agresiune sexuală şi corupere sexuală a minorilor.
Din verificări s-a stabilit că, în cursul serii de 17 mai, aşa cum de altfel am şi relatat luna trecută, Gheorghe M., de 38 de ani, din municipiul Slatina, judeţul Olt, a manifestat acte de natură sexuală faţă de o copilă în vârstă de 10 ani în timp ce se afla într-un autobuz din Piteşti. Concret, copila şi fratele ei, de 12 ani, şi un alt băiat de 10 ani mergeau cu autobuzul spre Gara Sud. De ei s-a apropiat un individ care a pipăit-o şi a încercat să o sărute, dar fata s-a ferit şi individul a lins-o pe faţă. Oripilaţi, doi călători au intervenit şi l-au dat jos din autobuz, iar fratele fetiţei a sunat la 112. O patrulă a Secţiei 4 Poliţie Piteşti a plecat în căutare şi suspectul a fost prins în apropiere de Autogara Sud. Cunoscut cu antecedente penale pentru furt şi tălhărie, bărbatul, care este persoană fără adăpost şi umblă dintr-un loc în altul, a fost reţinut pentru 24 de ore şi încarcerat. Prezentat instanţei de judecată, cel în cauză a fost arestat preventiv pentru 30 de zile şi a ajuns din nou în spatele gratiilor.
Ulterior, în cauză a fost dispusă efectuarea unei expertize psihiatrice medico-legale, concluzionându-se că slătineanul cu pricina nu a avut discernământ. Dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunerea de clasare şi dispunere a măsurii de siguranţă pentru internarea în spital. Procurorii au fost de acord cu puntul de vedere al poliţiştilor şi după ce propunerea a fost admisă, individul a fost internat la o clinică de psihiatrie.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Accident autoturism și scuter Vedea

Accident între un autoturism și un scuter în comuna Vedea

Accident rutier între un autoturism și un scuter în comuna Vedea.Intervin pompierii de la Pichetul ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar