Acasă / EVENIMENT / Copil rătăcit în pădure, găsit în urmă acțiunilor de căutare

Copil rătăcit în pădure, găsit în urmă acțiunilor de căutare

Un copilaş în vârstă de numai de șase ani a dispărut sâmbătă dimineață într-o pădure de la marginea comunei Bogați, după ce a plecat la cules de ciuperci împreună cu mama sa. La un moment dat, micuțul a plecat de lângă mamă, iar femeia a anunțat autoritățile. În mai puțin de o oră băieţelul a fost găsit.
„În jurul orei 12.30 a zilei de 20 iunie, polițiștii din Topoloveni au fost sesizați de către o femeie din Bogați despre faptul că fiul său, în vârstă de şase ani, cu care se afla în pădurea din zona Morave la cules de ciuperci, s-ar fi rătăcit.
Imediat au fost alcătuite echipe mixte de căutare formate din polițiști, jandarmi, pompieri și voluntari, care au efectuat verificări în zona indicată. Din fericire, în aproximativ o oră, copilul a fost găsit, teafăr, pe un drum forestier. Ulterior, acesta a fost predat unui echipaj SMURD în vederea evaluării stării de sănătate”, a transmis poliţia judeţeană.
Printre voluntari a fost și un pompier vecin al familiei băiatului, care de îndată ce a aflat despre eveniment a și pornit spre pădure cu tractorul său.
„Colegul nostru Marian Popescu, plutonier adjutant la Secţia de Pompieri Costeşti, a ajuns repede în pădure și a început căutarea în apropiere de zona unde copilul s-a pierdut, știind că este posibil ca băiatul să nu fi ajuns prea departe și că acesta s-ar întoarce în locul unde a fost cu mama lui ultima dată. Pe jos, în apropiere de un drum forestier, Marian îl striga pe băiat alături de tatăl său, iar la un moment dat a venit și un răspuns. Era băiatul. Este greu de închipuit fericirea pe care a avut-o Marian și tatăl copilului. când l-au găsit teafăr. Colegul nostru ne-a spus că și el este tată și deoarece băiatul îi este cunoscut, sentimentul de bucurie a fost cu atât mai mare. Băiatul a fost monitorizat ulterior de către paramedicii SMURD și nu a fost nevoie să fie transportat la spital pentru investigații suplimentare”, ne-a informat şi ISU Argeş.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Acțiune a polițiștilor rutieri împreună cu specialiștii RAR (2)

Sancțiuni aplicate de polițiștii rutieri în ultimele 48 de ore

În zilele de 17 și 18 mai a.c., polițiștii Serviciului Rutier Argeș, împreună cu polițiștii ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar