Acasă / EVENIMENT / Unchiul şi-a atacat nepotul şi a fost reţinut

Unchiul şi-a atacat nepotul şi a fost reţinut

atacat cu un cuţit-fotopress24-20
Un bărbat a ajuns în arest după ce şi-a atacat nepotul cu un cuţit, iar victima a ajuns pe patul spitalului.
Evenimentul, care se putea solda cu consecinţe extrem de grave, s-a întâmplat sâmbătă seară, când Poliția Costești a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că, în urma unui conflict petrecut în comuna Buzoești, un tânăr de 20 de ani ar fi fost rănit, cu un cuțit, de către unchiul său, de 50 de ani.
Oamenii legii s-au deplasat cu operativitate la fața locului şi l-au imobilizat pe agresor. Acesta este Radu B., are 50 de ani, şi este din localitatea amintită. Bărbatul cu pricina a fost condus la sediul poliției pentru audieri, iar victima a fost transportată la spitalul din Piteşti pentru investigaţii şi îngrijiri de specialitate.
„În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie sub aspectul tentativei de omor, cercetările fiind desfășurate de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, împreună cu polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Argeș.
După administrarea probatoriului, în cursul nopții de 26 spre 27 iunie bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore pe bază de ordonanță şi depus în centrul de reţinere şi arest preventiv, urmând să fie dispuse măsuri preventive”, a transmis poliţia judeţeană.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

MAI -IPJ Arges

Misiune neobișnuită pentru polițiștii argeșeni

În cursul acestei zile, polițiștii argeșeni au ajutat într-un caz medical. Astfel, în cursul după-amiezei, ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar