Acasă / EVENIMENT / Copil rănit în accident la Moşoaia

Copil rănit în accident la Moşoaia

Un copil a ajuns la spital după ce maşina în care se afla a fost implicată într-un acident rutier. Din fericire rănile sunt uşoare.
Evenimentul a avut loc sâmbătă dimineaţă la DN 67B la Moşoaia. Din verificările preliminare efectuate de polițiștii Serviciului Rutier Argeș a rezultat că Adina S., de 31 de ani, din Vedea, conducea o Dacia Duster din direcția Pitești către Vedea. Cel mai probabil din cauză că nu a păstrat o distanţă suficientă în mers, a tamponat un Audi Q7 condus regulamentar în fața sa de Ionuţ D., de 29 de ani, din Poiana Lacului. În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a unui copil de şapte ani, fiul şoferiţei, care a fost preluat de o ambulanţă SMURD transportat la Spitalul de Pediatrie Piteşti. În urma investigațiilor medicale s-a stabilit că bieţelul era rănit ușor. Ambii conducători auto au fost verificaţi cu etilotestul rezultând că nu au consumat alcool, iar în cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a petrecut evenimentul.

Tot sâmbătă dimineaţă, un alt accident la avut loc la Bascov, pe strada Serelor, la ieşirea de pe autostradă. Din cauză că nu a adaptat viteza la configuraţia drumului, într-o curbă periculoasă la stânga, semnalizată corespunzător, un şofer aflat la volanul unui Opel a pierdut controlul direcţiei de mers, iar maşina s-a înfipt în parapetul de protecție. La faţa locului au intervenit pompieri ai Detaşamentului Piteşti, ambulanţa de terapie intensivă şi polițiștii Serviciului Rutier Argeș. Din fericire, nici o persoană nu a suferit vătămări, iar o femeie de 54 de ani, care acuza dureri la piciorul stâng, a primit îngrijiri şi a refuzat transportul la spital, motiv pentru care accidentul a fost încadrat ca tamponare.

A ratat curba

Despre Administrator

Citeşte şi ...

a furat un parfum

Reținut după ce a furat un parfum dintr-un magazin din Pitești

În ziua de 30 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Pitești au continuat ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar