Acasă / EVENIMENT / Un tir s-a răsturnat şi o cisternă a ieşit de pe drum

Un tir s-a răsturnat şi o cisternă a ieşit de pe drum

TIR-uri răsturnate pe drumul Pitești – Vâlcea
Azi dimineață, un tir s-a răsturnat iar o autocisternă a părăsit carosabilul şi a rămas blocată pe marginea şanţului după ce asfaltul a cedat sub greutatea ei.
La primele ore ale dimineții de astăzi, din cauză că nu a adaptat viteză de deplasare la condiţiile de drum, șoferul unui tir care transporta piese metalice – ţevi şi profile diverse – a pierdut controlul volanului într-o curbă periculoasă la stânga semnalizată corespunător la ieșirea de pe Autostrada Pitești – București. S-a întâmplat pe stradă Serelor din Bascov, unde vehiculul s-a răsturnat pe prima bandă. Din fericire, bărbatul aflat la volan nu a fost rănit dar a tras o sperietură zdravănă.
În cel de-al doilea caz este vorba despre o autocisternă care nu s-a răsturnat, aşa cum se anunţase iniţial, într-o curbă din Morărești. Tot din cauza neadaptării vitezei, şoferul a pierdut controlul direcţiei, iar autocisternă, încărcată cu sodă caustică, a ieşit parţial de pe carosabil rămânând blocată pe marginea şanţului fiindcă asfaltul a cedat sub greutatea ei. Din fericire, nici acest incident nu s-a soldat cu vreun rănit. 
În ambele cazuri polițiștii Serviciului Rutier Argeș au mers la faţa locului pentru dirijarea traficului, urmând că la efectuarea operațiunilor de degajare a  să asigure perimetrul, mai ales că în cazul autocisternei sodă caustică trebuia încărcată într-un vehicul similar.
Sursă foto: Info Trafic Pitești

Despre Administrator

Citeşte şi ...

locurile alocate M.A.I.

Au început înscrierile în unitățile de învățământ postliceal ale Poliției Române!

Sesiune de recrutări deschisă pentru școlile de poliție, poliție de frontieră, dar și pentru instituții ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar