Acasă / EVENIMENT / Gravidă rănită la Costeşti

Gravidă rănită la Costeşti

Un accident rutier în care au fost implicate un autoturism şi un utilaj agricol a avut loc ieri dimineaţă la ieşirea din oraşul Costeşti către Suseni. Au intervenit pompieri militari, paramedici SMURD şi poliţişti.
Din verificările preliminare efectuate de polițiștii Formațiunii Rutiere Costești s-a stabilit că un bărbat de 28 de ani, Constantin C., din Recea, conducea o Dacia Logan pe DJ 703B dinspre Costești spre Rociu. În împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor s-a tamponat cu un tractor care avea ataşat un discuitor condus de Mihai M., de 51 de ani, din Costești. Din primele date rezultă că tractoristul a efectuat un viraj mai larg la dreapta ca să intre pe un teren agricol şi nu a observat maşina care era angajată în depăşirea sa.
În urma impactului a rezultat rănirea ușoară a Florinei C., de 20 de ani, din Recea, pasageră pe locul din dreapt faţă din Loganul condus de soţul său. Femeieîa a suferit leziuni uşoarea la un picior, paramedicii SMURD au transportat-o la spital pentru investigații medicale întrucât este însărcinată.
Ambii conducători auto au fost verificaţi cu etilotestul rezultând că nu au consumat alcool, în cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

material-lemnos-confiscat

Argeș: 233 de metri cubi de material lemnos confiscat

În perioada 29 aprilie-01 mai a.c., echipe formate din polițiști argeșeni și specialiști silvici au ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar